söndag 27 juni 2010

Otraditionellt midsommarfirande.

I onsdags plockade jag och mamma fina buketter till midsommar och i torsdags sågade jag ner två björkar som jag satte vid verandan. Men annars har det varit dåligt med traditioner här i år. På midsommarafton tog vi det lugnt på fm, åkte en kortare sväng på fyrhjulingarna, fikade,handlade och hälsade på mamma och pappa. Såklart grillade vi på kvällen. Frågade om barnen ville till Gammelgården på firande men det ville dom inte.
På midsommardagen åkte vi en längre sväng på hjulingarna. Stannade vid Djuptjärn och grillade lite lunch vid slogboden.

Vi kom fram i Hillerboda och vi åkte till slalombacken för att njuta av utsikten. Hittade en trevlig liten bäck och vilda aklejor. På det hela taget en fin tur. Hemma igen så gjorde vi inget särskilt och plötsligt så stod en gammal kompis på gården. Hon var ute med sin minsta i vagnen och kom bara förbi för att säga hej. På kvällen blev det barnens val...tacos.
Aklejor i slalombacken. Väldigt grönskande slalombacke tycker jag, så där ser den inte ut i Bjurs iallafall.

Idag försökte jag ignorera mitt halsont igen men det gick sämre än igår. Det gör ont! Men...jag klippte gräset och en brudspirea och fixade lite i trädgården. På kvällen var vi ner till badstranden, barnen badade och P fiskade. Nu känner jag mig lätt febrig och funderar på en kvällsmacka med potatissallad.

1 kommentar:

Bror din sa...

Fina blommor, gillar att du lägger ut bilder på dig. Hoppas ni mår bra. Sköt om er. Massor av kramar!!!