fredag 5 november 2010

Indigobarn.

Så här ser det ut idag 08.32, jag tröttnar aldrig på vår utsikt över sjön.

Idag är det frostigt ute och is på sjön och jag ska gå och fylla på frön åt fåglarna. Nötskrikorna sitter och letar frön på marken under automaten. Frön som nötväckorna har spillt, dom är två stycken som tömmer automaten på ca två dagar. Flyger fram och tillbaka med frön som dom gömmer i skogen i närheten. Nu har jag inte fyllt på när det var varmt, tycker det är lite onödigt om dom där två tänker gömma dom bara och inte äta direkt :)
As doktor ringde nu på morgonen, vi har pratat om att höja dosen eftersom han inte riktigt orkar med hela dagar igen. Har börjat störa på lektionerna osv. Och doktor T tyckte att vi skulle smyga med en liten höjning, från 18mg till 27mg. Tyckte vi inte att det hjälpte så skulle vi ringa in till Hab igen. Det låter bra, hoppas det hjälper, vi vill ju inte ge han mer än som behövs.

Läste om indigobarn på nätet igår. Indigobarn.... barn med en högre energi och andlighet från början än dom flesta. Som är här för att få mänskligheten att inse att vi inte kan fortsätta så här. Med både det ena och det andra. Det föds fler och fler sådana människor nu, det är dags att vakna! Det finns redan vuxna indigo som liksom har banat väg för det här. Människor som inte följer normen, som inte vill göra som alla andra, som har ansetts som besvärliga, som frågar varför? Många indigo har fått diagnoser...typ adhd, add och asperger. Kanske därför som antalet diagnoser ökat så fort? Och vad gör vi? Medicinerar dom.... Om man läser vad som kännetecknar ett indigobarn så är det nästan exakt samma som ett barn med adhd. Hur ska man veta skillnaden? Är det eg någon skillnad? Finns det något som heter indigobarn eller är det en skönskrivning av besvärliga ungar? Dom flesta som håller på med andlighet verkar då ha accepterat att indigo och kristallbarn är här för att hjälpa till att höja männsklighetens medvetande. PA pratade också om indigobarn sist och antydde väl en del....om flera i vår familj. Och jag kan nog peka ut några i min bekantskapskrets också, både barn och vuxna...om man nu tror på det.... Vad tror du? Vill ni veta mera, sök på nätet! :)

Inga kommentarer: