lördag 4 februari 2012

Kurs?


Då ska vi se....
I torsdags var jag med massörskan på jobbet, J, till Säter på kurs. Det är en kurs som berör personlig utveckling och som går mera mot andlighet. Hon som har kursen, L, är medial och håller även på med andra behandlingar tex akupressur. Dom andra har gått i ca ett år men L sa att det var ok om jag ville vara med och kolla om det var något för mig. Dom pratade mest, den här gången handlade det om varifrån man hämtade uppgifterna. Om man läste av auran på människor eller om man hade kontakt med den andliga världen. Intressant och jag skulle gärna fortsätta gå. Nästa gång skulle dom ha övningar och meditation....och jag kan inte vara med :( Får fundera på det...

Idag är vi inte ute på sjön, kallt. Det var minus 19 grader här när jag åkte för att handla och på byn visade biltermometern minus 22 grader. P och barnen började rensa bland leksakerna i As låda under sängen och när P åkte fick jag fortsätta. Tråkigt men skönt att bli av med en del saker. Jag hämtade in ved medan solen var uppe och hämtade kameran.


Så underbart vackert fast det bara är snö, sol och grenar.

Två "tjirpbollar" dvs stjärtmesar och en domherre.

Har gjort eld i kaminen, tänt några doftljus, kokar potatis, har lite fika till senare....lördagsmys!


2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Ha en fin lördagkväll!

Vida sa...

Låter som en riktigt spännande kurs..du får klura på om du vill gå.. ser fram emot att höra mer om vad din livsväg för dig :)

Kramen