söndag 12 februari 2012

Spår i snön...gråben?


Idag tog jag och P en promenad på sjön innan frukosten...ja...vi har inte ätit någon än, nu håller vi på med lunch istället :) Solen sken och det var skönt ute. Vi såg en del spår... både några som vi tror är varg och så dom vanliga efter hare och räv...inga rådjur.
Nu vill jag äta mat och börja packa. Jag åker till Upplands Väsby och ska bo på hotell i fyra nätter. Vi ska ju flytta plåster till Spanien och ta hem Seltin till Falun istället. Så jag och två operatörer och en mekaniker ska åka ner och lära oss hur man gör. Spännande att göra något nytt igen och skönt att bo på hotell :) Kommer nog att bli någon liten kortblogg så får ni en sammanfattning sen.


Vem har gjort dom här spåren? Som om någon skulle lagt en planka på snön.. inga spår av någon som har gått bredvid eller mellan. Dom fortsatte en bra bit.


Vems spår är det här? Med tydliga klomärken. ( lodjur drar in klorna, precis som våra tamkatter) Spåret är ca 9-10 centimeter långt och ingen husse har gått med, spåret går både på sjön och i kanten på åkern bredvid vårat hus.

Vargarna har ju gått över grannarnas tomter och några har sett dom. På andra sidan sjön var det fullt med spår och dom hade sprayat urin.

En dålig bild på månen en tidig morgon. Den var så vacker och orange...men...


3 kommentarer:

Annika sa...

Mysigt att bo på hotell.. :)

Vida sa...

Oj, vargspår inpå knuten.. då känns det lite mesigt med räven som jag såg utanför min port i torsdags :).

Tack för alla fina kommentarer hos mig.

Kramar från Liv

Tomas Varg sa...

Wow! Vad coolt. Kan det vara vargarna från Svartnäs tro?