söndag 23 september 2012

Ärkeänglakurs.


Jag går ju på kurs varannan torsdag med inriktning på det mediala och ibland ordnar vår lärare andra kurser. Som tex Ärkeänglakurser, dom brukar vara varannan månad. Jag har aldrig gått någon förut men nu kände jag att det var dags. Dom håller på både lördag och söndag kl 10.00 - ca 16.00 så det är verkligen valuta för pengarna. Den ängel/energi som skulle ge mest inflytande på den här kursen heter Haniel men även andra änglar var inblandade. Nu får ni inte tro att vi sitter och flummar ( lite kanske ) och babblar om änglar hela dagarna. Mest hade vi vägledda meditationer med olika syften, att se och finna svaren inom oss själva. Vi pratade även en del såklart och det är intressant att se hur andra upplever samma meditation. Finns inga rätt eller fel. Jag hade hängt fram kläder till lördagen för att slippa böka i gaderoben i sovrummet. P jobbar natt och skulle sova. Men...det gick inte. Alltså jag menar det...jag kunde inte ta på mig tröjan, motståndet var så stort. Fick till mig att jag skulle ha tunikan som svärmor sytt åt mig men den är ärmlös... in i sovrummet ändå och bökade fram två tröjor som jag kunde prova att ha under. Och det var lika i morse, jag tänkte ha samma kläder eller dom som jag hängde fram först. Men nej...jag skulle ha en svart topp och min gråa kofta. :) Har aldrig blivit styrd på det sättet förut.


 Grönmönstrat....det är liksom inte jag...eller så är det precis det det är!

I morse när jag hade hämtat upp en arbetskamrat, AL, som också gick kursen så fick bilen frispel. Det började lite svagt, jag tyckte att bilen darrade. Sen blev det värre och värre, hon gick ut och kollade men såg inget direkt fel, drog / ryckte i däcken men tyckte det verkade ok. Åkte vidare och nu började ratten hoppa också. Ut igen men såg inget. Körde försiktigt sista kilometrarna till Säter och parkerade. Ringde en väldigt trött P som inte fattade mycket :) Stackarn. På lunchen ringde AL till en bekant som tyvärr inte kunde komma och titta. En kille på kursen tittade lite men vi hade inget att plocka bort kåpan på fälgen med. Ja ja...vi hade ju folk att åka hem med i alla fall.
På lördagen fick vi prova att ge varandra healing med energi som kom från jorden. Svårt tyckte jag, kände inte mycket. I dag fick vi prova igen och få hjälp av vår vägledare, det gick bättre och jag prickade in att min "klient" hade känningar i foten efter en olycka. Men trots healing så har jag haft kanon -ont i nacken hela helgen..och har än :( Efter det så fikade vi och L plockade fram sin schamantrumma för att fixa rätt stämning  inför den sista meditationen. Någonstans där tyckte jag att jag kände av P.... Under den sista meditationen var jag så djupt inne i det vi gjorde att jag hade svårt att komma tillbaka...Överhuvudtaget har meditationerna varit ganska djupgående och man är lite mosig i huvudet i slutet av dagen. Men det har varit en väldigt trevlig och givande helg, fått många nya intryck och insikter och även fått se hur man kan reagera på andevärlden ;)
När det var slut och jag slog på mobilen så fanns det ett sms från P, han hade varit förbi och fixat däcket. För det var löst.... Killen på kursen hade haft samma problem några dagar tidigare. Tycker det är läskigt. På vägen hem stannade jag vid " önskepinnarna" och bara var en liten stund... behövde naturen efter allt sitta inne i helgen. Väl hemma så pratade jag med barn och djur, gjorde mat, bytte handdukar och bytte i vår säng och slängde det gamla i tvätten. Nu ska barnen äta kvällis och jag ska hänga tvätten. Kanske en sväng på spikmattan igen...men jag tror inte det hjälper.


Nya pärlan... Gör inte om det där med däcket igen!

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Oh nej! Jag läste pöka i garderoben. Fick läsa flera gånger innan hjärnan kopplade. Fina änglar, har du gjort någon av dom? Spännande att du kände av P.

Men det där med däcket är märkligt. Är det någon som jävlas med er eller är det andevärlden? Hoppas det inte händer fler gånger. Kram

Tomas Varg sa...

Ps:
Det grönmönstrade ser ut att komma från Indiska. Fint var det.
Ds:

Vida sa...

Vilken helg och vilka upplevelser. Låter som om du verkligen är på rätt väg... håller med ovanstående kommentator om att det verkligen var snyggt med det grönmönstrade.. kanske upptäcker du nya sidor hos dig själv.

Kramar