onsdag 12 september 2012

Rosa glasögon.Jag är kär....
Ok, jag har fortfarande mina rosafärgade glasögon på mig och kanske kommer jag att hitta skavanker som jag i nuläget väljer att inte se. Men just nu så vill jag bara vara nära, känna hur det pirrar i maggropen när vi susar fram på vägen. Ja..för jag pratar såklart om vår nya ( beg ) bil :) En VW Passat TDI, fyrhjulsdriven. Utvändigt är den rätt lik vår gamla passat ( tycker jag ) men invändigt är den nyare och körkänslan är trevligare :) Gillar turbo och det ska bli spännande att se hur fyrhjulsdriften beter sig i vinter. 

Annars då...ja...plockar hos pappa, idag hade han haft hjälp av sin bror med sambo. Dom hade städat och torkat resten! Kanon! Nu är det bara fönster och golv kvar tror jag. Och i ett rum står det lite jox än. 
A har varit sjuk och är lite risig än, kraxar som en kråka. Tror att jag blir hemma med honom i morgon, vi får se hur natten blir och hur han verkar på morgonen. Han hostar då nu hör jag... Och i morgon är det kursdags igen! Roligt. Ska åka ner på stan innan och titta på present. Men nu tror jag korpgluggarna är på väg  ihop... trött.


 Så här vacker regnbåge hade vi på em/kvällen.


1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Turbo? Det får mig osökt att tänka på din berättelse om "Subban" som körde med snö upp på huven :)