tisdag 2 oktober 2012

Höstbilder med andlig knorr!


Tänkte bara visa lite bilder. Dom flesta är från min och Hannas kvällspromenad. Är så sjukt oinspirerad just nu....Vill något annat, inte springa i det berömda ekorrhjulet. Kroppen värker.... Men... man får försöka se det positiva istället,  som att jag köpte ett par nya rosa converse idag! Begagnade fast nya :) Hon hade bara provat dom och insåg att dom var för små :) Hmm..kanske skulle ha haft en bild på dom med? Ja ja...  nu blir det höstbilder! Och en bild på en ande.....! Dom här två bilderna tog jag häromdagen... skulle försöka filma Katla när hon for omkring. Men det gick inte :)


 Härliga lönnar! Ormbunkarnas blad blev finare på bild än i verkligheten.

Vi hade en granne  lite längre bort som hette Åke, han gick tyvärr bort tidigare i år. Jag gick in på hans gård ikväll och sa att: det är bara jag, jag ska knäppa ett kort. Och när jag siktade in bilden så var den mörk, precis när jag knäppte så tänkte jag: Tack Åke för att jag får låna din utsikt lite. Och gissa om jag blev förvånad när bilden var ljus och lite dimmig! :) Knäppte en till och den blev mörk....:) Dom här två bilderna är knäppta med bara någon sekund emellan. 


 Ännu en över sjön fast lite längre bort.

Ja ja....det var väl ljuset som föll in från något håll eller så...men jag tror det var Åke :)

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Jättefina foton. Jag tror definitivt att det var Åke. Tror stenhårt på sånt. Kram

linnea-maria sa...

Vad märkligt! Jag vet inte vart det ljuset skulle komma från för håll för det ser ju ut att vara ganska mörkt ute, så det var nog Åke :)
Är också väldigt oinspirerad, det har varit ett tungt år med mycket oro och det är inte över än :/ Tack och lov kan jag nu ta det lite lugnare med jobbet ett litet tag framöver i allafall.
Kram

Vida sa...

Spännande bilder, både de fina höstbilderna och de med Åke..

Kramar från Liv