lördag 27 oktober 2012

Testat mobilkameran.


Seg och trött...ätit för lite och fel mat. Skärpning! Tog Iphonen med mig på hundpromenaden för att testa kameran mera. Blev lite irriterad direkt. Såg ju inte motivet! Bara mig själv...och nej, jag hade inte kameran vänd mot mig :) Skärmen blev som en spegel i ljuset. Tycker bilderna blev lite döda...men det kan ju bero på skarpt solljus. Dom är väl ungefär lika bra som på min gamla mobil men inte som på kameran. Får prova mera och i annat ljus innan jag säger något mera....:)
Det var skönt att komma ut i solen men det bet lite i kinderna. Hängde ut fågelmataren och fyllde på frön...tyckte grenen var så högt upp...inte växer väl träd??? ;)
Idag ska jag åka och plocka ihop på loppisen och sen ska jag på underklädesparty. Men allra först ska jag göra mat, plocka ihop och åka till kyrkogården för mammas gravsten hade kommit. Undrar hur det kommer att kännas...det blir liksom så verkligt. Saknar henne...En hackspett trummade för oss. 

 Is på sjön idag.


Dags att gå i ide...


Börjar känna mig som en veckotidning.....samma artiklar varje vår,sommar, höst och vinter.... Känns som om jag visar samma bilder på samma sjö, blommor och djur. Men jag vill inte sluta blogga...det är roligt och faktiskt praktiskt. Många gånger har jag gått tillbaka för att se när olika saker hände :)

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Är väldigt avis på dig, jag har "bara" en iPhone 4 och vill ha en femma. Jag tycker dina foton är jättefina, även om du upplever det som samma :) Kram

Vida sa...

Det är inte så man uppfattar det som läsare... jag tycker jättemycket om dina bilder och det känns väldigt långt från en upprepningsblogg... men jag vet att jag känner på samma sätt i min blogg ibland, vem ska vilja läsa det här som jag skrivit så mycket om.. men sen kommer en kommentar att kanske just då, behövde någon verkligen läsa det...

Kramar från Liv

Annica sa...

Tack! :)