fredag 26 oktober 2012

Intet...


Haft fullt upp hela veckan och ändå inte fått något gjort....

Kan i alla fall berätta att det var så roligt på kursen förra gången! Nog för att L förbereder och hjälper oss och att energin är en helt annan där än hemma. Men att faktiskt känna, uppleva och få fram saker som den personen man övar på förstår, det är så kul! Vi fick göra en healingövning och hon som gjorde på mig plockade fram klockrena saker som jag kan relatera till och så fick hon bort min huvudvärk som jag hade haft hela dagen. Och när jag gjorde på henne och var klar med att plocka fram " historien" runt omkring och bad om hjälp med healingen så kände jag verkligen hur det strömmade energi ner genom armarna. Och L sa att nu står du verkligen mitt i energin och det var så det kändes :)

Men nu har jag haft en halvtuff eftermiddag med tjatiga, uppspelta barn så jag tror jag går och lägger mig. Kanske läser lite....håller fortfarande på med boken jag köpte på mässan. Athomia - Att vara på ensam väg av Ewa Säterdahl. Har läst tidningen Nära i någon dag nu men vill bli klar med boken. Har flera böcker som väntar :) Både på det andliga temat och vanliga.

2 kommentarer:

Helena sa...

Det låter verkligen spännande!

Vida sa...

Det låter verkligen som en kurs som passar dig, jag tycker det är spännande om healing och att vi människor sitter på större kunskap och förmågor än vi kanske anar. Roligt att du berättar om din resa.
Kramen från Liv