fredag 14 december 2012

Dumma rådjur!
Så här såg min tuja ut imorse...rådjuren har ätit upp den! Det sägs att rådjur inte äter tuja men på vissa ställen gör dom det :( Och inte bara här då. Min fina tuja som jag och mamma köpte... Men...synden straffar sig själv! För dom hade ätit löven av en rosbuske också och jag såg små blodroppar på grusgången. Hoppas den stack sig i nosen! Fast ok...jag förstår dom, det är kallt och mycket snö, klart man äter det som finns tillgängligt. Men jag blir arg ändå.
Vi fortsätter att vara sjuka med värkande bihålor, snor och hosta. Inte så mycket snor på barnen, mest hosta. Var till apoteket och laddade upp med mediciner, både hostmedicin och våra vanliga. Men min fanns inte såklart...som vanligt. Blev lite irriterad på personen i kassan också: Äter han samma styrka året runt? Dom tycker väl att A kan äta svagare concerta på lov osv. Och det gör han faktiskt redan, ibland på helgerna får han svagare dos som vi har kvar av. Men det är inte deras sak att bedöma! Tänk om han har värsta sortens adhd med riktiga utbrott och är farlig för sig själv och för omgivningen? För det finns faktiskt familjer som har ett litet helvete utan medicin. Visst, det var/är väl i all välmening, men ändå.
Hemma igen stod jag ute och hade ett bra snack med en granne :) Fast det var kallt! Bihålorna protesterade. In och åt lite, ut med hunden, hämtade posten och bar in ved. Så nu brinner det i kaminen och jag har tänt ljus både ute och inne. Hade tänkt tända på gravarna också men glömde det. Men jag pratade med pappa nyss och han hade varit dit. Nu ska jag hänga tvätt, bytte i barnens sängar och slängde sängkläderna i maskinen direkt. Sen är det dags för kvällsmat och lite tv. Om det finns något att se.


"Bättre att tända ett ljus än att förbanna mörkret"

1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Skönt att det är något bättre med er. Ang rådjuren: "Det är ju ändå jul ;)"