onsdag 26 december 2012

Jul 2012.


God fortsättning på er!Jaha, då var det annandagjul redan. I år valde vi att vara hemma på julafton och det var väldigt skönt. Inget åkande, inga tider att passa, äta när vi ville :) Skinkmackefrukost och morgonpaket. Barnen fick filmen Modig så efter frukost tittade vi på den och åt lite godis. Sen slappade vi lite mera innan det var dags att äta våra älgköttbullar och annat gott. Efter Kalle Anka kom svärföräldrarna, bara för att säga hej, och då passade vi på att dela ut julklapparna. Inte så många i år men bättre och lite dyrare. Dom var mätta än och ville inte ha fika så när dom åkte fikade vi och började plocka med klapparna. Jag började tex läsa sista delen i Bröllopsserien av Nora Roberts, HÄR kan du läsa vad jag tyckte. En lugn och avslappnad afton med andra ord.
På juldagen tog vi det nästan lika lugnt...Men Ps mamma och min pappa kom hit och åt med oss, då kändes det mera som jul :) Massa mat och fika i magarna. På kvällen tittade jag på Så mycket bättre, återträffen... lite besviken, vilket tråkigt program. Fortsatte med Änglagård- tredje gången gillt, som väl var sådär. Jag har inte sett den förut.
Och idag då....ja...inget. Har faktiskt lagt i en tvätt :) P tänker se på hockey om en stund och jag tror vi andra går ut en sväng.
Bakbordet med julkrubba och lite annat pyssel. Nästa år tror jag krubban får stå på brädorna...lite som stallgolv...

Nävercylindern som jag hittade fick bli två ytterkrukor till hyacinterna :)

3 kommentarer:

Vida sa...

Låter som väldigt sköna dagar i egen takt. Kramar från Liv

Livskrafter sa...

Kram och go´fortsättning önskar jag dig Annica
Emma

Queen of Kammebornia sa...

Så fint och skönt! Stora kramar!