torsdag 12 februari 2015

Promenad och värk i arm/hand.Torsdag igen och ledig dag :) Tyvärr inställd cirkel ikväll...synd för det är ingen nästa gång heller pga lov.
Jag började min dag med att fumligt hjälpa A att koka choklad och packa fika. Han har haft friluftsdag idag nämligen. Sen åt jag frukost, tvättade, såg på lite tv och gick på promenad. Jag och Hanna var ute mer än en timme, så skönt.

Tack vare skoteråkare så kunde vi gå en sväng i skogen, fått pulsa annars för ingen har plogat i år. Det var många som utnyttjat vägen, skoterförare, människor, hästar, hundar, rådjur, hare och räv. Några hade bara passerat rakt över den också som tex älg, möss och ekorre.


Men myrorna i stacken dom sover än, men så fort snön tinat av toppen så kan man se dom första sega myrorna samlas i klumpar för att värma sig i solen.Här har ekorren lämnat dom tomma grankottarna. Det tar ca sju minuter för en ekorre att skala en grankotte och han håller den med basen uppåt. Den maffiga granen på bilden härunder växer på vår grannes mark, tycker den är fin som är tät ända nedifrån.


Jag skrev ju att jag var fumlig...jag har haft så ont i underarmen och ovansidan av handen. Igår var jag svullen från handleden upp mot knogarna. Jag har haft såhär förut någon gång också och ibland sticker det till inne i handen. Mitt i handflatan känns det som att jag får en stöt och jag tappar det jag håller i. Igår hade jag även vassa stick i ena fingret och jag är lite lite blå där idag.Det där med handflatan blir när som helst, inte bara när jag har ont och är svullen. Jag har jobbat mycket med småpyssel- grejer på jobbet, packat småflaskor och vikt brickor som är en aning för hårda. kan kanske bero på det...
Nu kom små huliganerna hem, dags att ta reda på termos och pissblöta kläder antar jag :) Hoppas att A haft roligt. J ska ha klassdisco efter lunch imorgon...vad det nu innebär :)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Blir lite ledsen när jag läser om dina smärtor :( Hoppas du bättre snart. Fina vinterfoton och granen som är tät var ju jättefin. Disco? Behave ;)

Laila sa...

Spännande promenad full av naturiakttagelser!
Det där med handen låter inte alls bra! Vad säger läkarna?