onsdag 18 februari 2015

Migrän och stel i kroppen.Natten till måndagen vaknade jag med migrän, rejält, så där så jag vill kräkas. Vill inte försöka ta mig ur sängen men jag vet ju att utan medicin så går det aldrig över. ( känns det som iaf ) " Vattenormar" i hela synfältet men jag får i mig medicin och lägger mig igen. Mår illa men somnar efter en stund. Alarmet ringer 04.15 och jag har fortfarande migrän, mera medicin och ringer sjukanmälan. Företaget har ett ställe som vi ringer till och får prata med någon så förmedlar dom att vi är sjuka. Men vi ska ändå ringa jobbet under dagen för dom vill väl höra själva hur det är. Jag fick sitta i telefonkö i femton minuter...15 minuter! Det är inte ok att behöva vänta i femton minuter när man är sjuk. Signalerna skar som knivar genom min skalle fast jag hade luren en bit bort från örat.
Nåja, jag sov större delen av förmiddagen, åt mat som P gjorde i ordning innan han åkte till jobbet. Ringde min chef, trots kvardröjande huvudvärk så trodde jag att jag skulle kunna jobba på tisdagen. Men på måndag em hade jag små synrubbningar "vattenormar" som jag kallar dom och huvudvärken tvingade mig till en stund i sängen igen.
Tisdagmorgon ringde alarmet igen, jag masade mig upp och inser att jag både har svag huvudvärk och dessutom nackspärr. Inte på värsta sättet men ont gör det och jag är stel ända ner på ryggen. Blir hemma och går med två sjalar runt hals och nacke. Smörjer med både voltaren och Forevers heat-lotion. Vanlig huvudvärk kommer och går under dagen och jag känner mig som i en glasbubbla vissa stunder.
I morse var jag stel och öm i hela ryggtavlan, lite nackont kvar än men bara stråk av huvudvärken." Det tar sig sa mordbrännaren när huset brann ned." Det är tråkigt att vara sjuk dom dagar jag skulle ha jobbat nu när jag jobbar så få dagar. Ringer jag och frågar så får jag säkert jobba någon av dom  lediga dagarna istället...men jag vill inte :) Ja, just  nu så är jag ju kanske inte i form att jobba imorgon heller...om jag nu skulle vilja. Är stelare av att bara skriva det här så nu måste jag göra något annat.

2 kommentarer:

Laila sa...

Jag har förstått att migrän är en hemsk åkomma! Stackars du, jobbigt med så många krämpor. Hoppas verkligen att du mår bättre snart! Du vet väl att ingefära anses lindra migrän? Råriven rot blandat med apelsin som sallad eller te på finhackad färsk rot kan vara värt att testa.
Allt gott!
Laila

Tomas Varg sa...

Blyyyy tungt med migrän :( Bedrövlig operatör ;)