söndag 27 mars 2016

Blommor och kaniner.

 Påsken fortskrider utan att vi anstränger oss...P jobbar ju hela helgen och jag och A är fortsatt krassliga. Han mådde bra igår, åt ,inga problem. Men så tidigt i morse/ i natt så ropade han på mig. Han kräktes igen...bäddade madrassen och vi somnade. Han har mått bra sedan dess. Kanske åt han för mycket godis på våran filmkväll, magen gillade kanske inte det. Själv så hostar jag lite än och det blir jobbigt att andas vid ansträngning, blir tät i näsan till kvällen.

Idag var jag, barnen, Hanna och Katla ute på gården och grejade. A väldigt lite, han satt mest på trappan men det är väl ok en sån här gång. Vi försökte sopa ihop hö och halm i kaninernas utehage men det är svårt när det är nät i botten. Barnen mutade kaninerna med bröd för att få klappa, dom är lite fjantiga :) Och Hanna var lika sugen på brödet hon. Katla tittade på oss på avstånd.

Barnen gick in och jag städade undan lite vintersaker och hämtade mera grenar åt kaninerna. Vi gick en promenad och jag vilade mig en stund på bordet ute. Hanna låg på mig istället :)

I rabatterna har några snödroppar och blåsippor vågat sig fram ihop med krokusar. Jag har inte sett några tussilago än.

Årets första fjäril blev en Nässelfjäril :)

"mata oss!"


Elvis och Hanna letar efter samma brödsmulor." vad göööör du?"

Katla har ingen respekt utan går på Maltes grav. Fast jag tror inte att han misstycker...

2 kommentarer:

Vida sa...

Underbara vårblommor... ännu har jag inte funnit varken tussilago, vitsippor eller blåsippor. Men jag kommer bli hjärtans glad när jag gör det. Varm kram

Tomas Varg sa...

Skönt att A mår bättre. Roliga foton på kaninerna. Så söta :)