måndag 14 mars 2016

Nytt-krångligare.Ok, vi börjar med mobilen...det blev en alldeles nyutkommen mobil: Samsung Galaxy s7. Jag har ju haft Iphone förut och är väl inte alldeles nöjd med att behöva installera en massa saker på dator och fixa appar till mobilen. En del saker är krångligare tycker jag men annars så funkar vi rätt bra ihop. :) Något som verkligen irriterar mig är att jag inte kan blogga från mobilen längre. Hade en app som heter Blogger som funkat bra jämt, nu kan jag bara skicka text via den. Försöker jag med bilder så säger den att publiceringen misslyckades. Vad använder ni andra andriodbloggare?

I torsdags åkte jag in till stan och gjorde några ärenden och träffade A som tatuerade mig förut en snabbis, hon ska rita lite åt mig. Handlade en del saker inför fredagens fest.

På fredagen var det så härligt väder, gick med Hanna på sjön och testade mobilkameran så nu får ni ett gäng bilder :)


Började med att ge kaninerna mat och fota dom för det såg så roligt ut med frosten på öronen.

På trappan fanns det tydliga spår av Katla :)

Jag städade åt kaninerna och gav dom nytt sly att äta på, dom äter upp smågrenarna i ett nafs och sen gnager dom av all bark.
På kvällen åkte jag och J ned till Brostugan och träffade två andra mammor med barn och fixade i ordning för fest. Alla barnen fyller i samma veva så vi slog ihop allt firande till ett större. Det blev bra :) Vi bjöd på fika och snacks, lite tävlingar, musik och dans såklart.

Dagen efter hade J och killgänget match....men jag hade kurs hela dagen och P behövde sova, han jobbade natt. Men dom snälla familjerna ställde upp och skjutsade J som gjorde sitt första mål! Synd att ingen av oss var där och såg det men så kan det vara.

Jag hade sista delen av min häxkurs och är nu initierad häxa med eget häxnamn ;) Vår fröken J hade inte tänkt ha någon fortsättning men vi vägrade godta det så det blir återträff och ev en till utbildning av något slag :)

På söndagen vaknade jag rätt tidigt och drog igång direkt med att lägga i en tvätt, äta en liten frukost, mata kaninerna och gå en sväng på sjön igen.  In och hängde tvätten, diskade och plockade undan på diskbänken, tjatade upp barnen och åt en andra frukost. Sen bytte jag jord på nästan alla mina krukväxter, ca 30 krukor. Städade undan efter det, gjorde mat, åt och gjorde matlådor, dammsög och sen var orken slut. Kände mig sjuk och frös, känner av det lite än men jag har jobbat idag.
Fullt ös- medvetslös!


3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Grattis till en ny mobil även om det inte är en iPhone :p Det blir iaf jättefina bilder. Kram på dig

Laila sa...

Hua så mycket vinter du har kvar!
Själv har jag iPhone men har aldrig försökt blogga från den - min dåliga syn kräver en rejäl bildskärm om jag ska kunna åstadkomma något inlägg!
Allt gott!/Laila

Annika & Vera sa...

Hej, vi läste i din blogg att du har varit på Rottneby Herrgård. Vi jobbar med research om herrgården för manusarbete och undrar om du vet någon som vi kan kontakta för ytterligare information. Tacksam för svar. Mejla gärna till annikaochvera@hotmail.com