lördag 25 februari 2017

Trancekurs och sittning med Simone Key.


Det är lördagkväll och halva ( kanske fler ) befolkningen tittar på en av deltävlingarna i Melodifestivalen. Så inte vi. P jobbar, barnen spelar eller ser på youtube och jag har sorterat bergskristaller. 
Och nu tänkte jag berätta vad jag gjorde förra helgen, jag var ju på kurs. Men jag tar det i ordning. På fredagen åkte jag till Smedjebacken och Engelens lokal, där hade jag en privat sittning med Simone Key. Hon är ett av alla duktiga medium som jobbar på The Arthur Findlay College och hon åker även runt i världen och har olika kurser. Jag hade valt att vi skulle fokusera på min andliga utveckling, nästa steg osv. Och hon sa en hel del bra saker :)
När jag åkte därifrån och kom till Borlänge så gick jag ned i Frostbrunnsdalen en stund, drack av vattnet från källan, lyssnade på fåglarna och njöt av solen. 

Vattnet bubblar upp...Både lördag och söndag var det trancekurs på Engelen och jag och min  arbetskamrat M samåkte dit. Det var några till på kursen som jag kände och några som jag kände igen och en del var okända :) Men det var en bra grupp,färre än förra gången och det var skönt. 
Trance är ett rätt laddat ord inom mediumvärlden men eg så handlar det ju om ett djupare medvetandetillstånd. Det är ingen som sover, man kan inte fastna och det är inte farligt. Däremot så tar det många år  och mycket träning att bli ett bra trancemedium. Och alla som testar trance vill kanske inte bli  det, men det är givande ändå. Vi fick ge trancehealing, prata när vi var i trance och testa trancekommunikation. Det betyder att man tar in en andekontakt "som vanligt" och sedan går ned i trance för att låta anden tala direkt till den andra personen. 
När Simone visade det för oss så hade hon "alla rätt" och personen det var till kunde bekräfta att allt hon sa stämde. Vi andra har en bit kvar dit ....:) Men det var en givande och trevlig helg. Tack till Spiritualistiska Sällskapet Engelen för att ni tar hit så bra medium :)


2 kommentarer:

Laila sa...

Varför ser man bara kvinnor på gruppbilden?!
Förstår att du haft en givande tid och hoppas du mår bättre nu! Vill du må riktigt bra ska du skaffa en bok som heter Food Pharmacy skriven av två svenska tjejer med stöd av en överläkare som kan massor om hur kroppen och särskilt tarmarna fungerar. Mycket intressant och lite omvälvande, tror att du kommer att gilla den!
Allt gott!/Laila

Tomas Varg sa...

Fina foton. Gillar den med bäcken. 😊