fredag 13 oktober 2017

Börjar piggna i.


Det känns som att jag missade hösten i år, vart tog alla färger och fina dagar vägen? Var det några? Den här veckan som jag har varit sjuk har det verkligen gått fort, dom flesta löven har ramlat av träden och ligger på gräsmattan. 
Jag är förresten inte helt frisk än, lite snor kvar och jag blir fort trött och orkeslös.
Men idag är första dagen som jag har gjort något annat än tvättat och sett på tv. Jag var ute och tog in mina pelargoner och tömde krukor och lådor. Städade åt kaninerna och satt inne hos dom i hagen en stund. Pysen ser inte klok ut, hon byter till vinterpäls och är alldeles tussig. Elvis byter aldrig päls, konstigt va? Inne sen så placerade jag om krukväxterna för att få plats med alla. Men sen var orken slut och jag vilade en stund.
Nu har vi nyss ätit tacos och jag har huvudvärk. Ska nog lägga mig på kökssoffan lite....
Tidigare i veckan fanns det löv kvar på björkarna.Visst ser det ut som ett hjärta i mitten?Lekte lite med en miniregnbåge.Rosor på tork.


2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Krya på dig.
Fint foto över sjön och ja, det är ett hjärta 😊
Tror att jag missade hösten också ;)

Laila sa...

Hoppas du mår bättre nu. Du kanske ska ta för vana att gurgla med vitlöksvatten varje morgon. Gör ingen skada (Ingen dålig andedräkt), i bästa fall nytta, kan stoppa både bakterier och virus faktiskt!
Allt gott!/Laila