torsdag 30 november 2017

Mera firande, mera snö.

Var ut med tjejerna och firade syrrans födelsedag. Vi gick på Blackstone och åt god mat och efterrätt, surrande och skrattade. Sen gick vi vidare till Pitchers där några andra vänner och arbetskollegor var. Vi var inte ute jättesent men hade en trevlig kväll.Efterrätt.Blomma från nöjd kund. Roligt! :)
Jag hade födelsedag...inget speciellt firande av den men jag bakade lite nya saker, man måste ju testa. Men familjen dom vill ha samma kladdkaka... :) Presenterna på bilden nedan köpte jag åt mig själv :) Men fick presenter av dom andra också såklart.


Annars så har vi fått snö...massor av tung snö. Jag mätte idag och beroende på vart jag mätte så låg den på 25 - 30 cm. Tog sopen och skakade av snön från småträden och buskarna. Jag tycker att det är fint med snön på träden men vill inte att dom ska gå sönder av tyngden. P skottade även av nättaket på kaninernas utehage, det bågnade rejält. 
Och kaninerna ja....riktiga utedjur det där. Nu har dom tom börjat att dra ut höet från den röda buren ned på taket på den andra och äter ute. Istället för att sitta i skydd inne. Jag ska strax gå ut och ge dom kvällsmat. Kaninerna kan alltså gå fritt in och ut ur båda burarna och föredrar att vara ute. Gärna på taket på den låga vita buren. I den röda serverar jag mat, hö och vatten.Torkade sälgpinnar är gott som omväxling på vintern.


2 kommentarer:

Bosse Lidén sa...

Härligt att i december se fina foton på snö. Hos oss lär det som vanligt bli en grön jul.

Tomas Varg sa...

Åh. Kaninerna är ju hur söta som helst och vilket foto du tagit på den röda fågeln. BTW, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN <3