onsdag 19 januari 2011

Vabbat.


Fick åka hem och vabba på eftermidagen idag. J hade feber och var hängig. Men i morgon får han vara hemma med P och A åker buss hem. Jag ska åka ner på stan och köpa present, ifall J kan gå på kalas på lördagen. Sen ska jag på PartyLite visning och skulle jag bli sen så har mamma lovat att passa barnen en liten stund. P ska jobba natt men jag tror att jag hinner hem innan han åker.
Pappa fick ju sin "atomdrink"dvs radioaktivt jod för nån vecka sedan. Trodde inte det var sådana restriktioner runt det nu för tiden men han skulle inte träffa småbarn, gravida osv och vi skulle hålla avstånd ifrån honom pga strålningen. Låter läskigt. Idag var han och mamma ner till Uppsala och han fick ligga stilla på röntgen i över en timme ( visst var det så?) Den visar ifall alla dumheter är borta ur kroppen eller om det finns mera kvar. Så nu håller vi tummarna. * håller*
Annars då? Ja.... livet rullar på som vanligt med gympapåsar, utedagar, matlådor och tider att passa. Men när jag står ensam på jobbet med öronpropparna i...då...då är jag redan i Egypten och badar i Röda havet, känner solen i ansiktet och äter god mat på en restaurang :) Fast jag tänker inte hoppa över sommaren, jag längtar efter den med.
Nu kom A upp och påstod att han frös....fick ta tempen men han hade ingen feber. Än. Bäddade om honom med överkastet och hoppas att han inte blir sjuk också.
Tänkte göra en massa när jag åkte hem tidigare men det blev ingenting av det. Spelade lite x-box med J, läste bok, surfade, lagade mat, åt semla, alltså inget vettigt alls :)

1 kommentar:

Susanne sa...

Semla är vettigt :-)