onsdag 31 juli 2013

Bad och blommor.
Vi skrotar omkring hemma och gör inget vettigt alls. Skönt :) Barnen är ner och badar fast det inte är lika varmt längre. Jag har gått en liten sväng i trädgården och tittat, klippt lite här och rensat lite där. Det är inte så fint i trädgården efter värmen som varit men ganska ok ändå. Det kunde ha varit värre.


Rund som en boll...skott från mammas pelargon.
Trädgårdslandet ser som vanligt ut som en enda röra :)


Älskar min klematis, det syns inte här, men när ljuset faller från rätt håll och knopparna blir nästan genomskinliga. Mums!

Det fick bli krasse i dom gamla ljuslyktorna i år.


Mina frösådda äpplen. Trodde det var tack och godnatt med dom när sorken hade gnagt av all bark, men eftersom dom är frösådda så är dom väl tuffare :) Dom har skjutit nya skott.Man kan även spana på blommor på andra håll...nära tex :)

Läste ett så bra inlägg nyss...hos Oueen of Kammebornia, läs det! HÄR.

4 kommentarer:

LINDA sa...

Precis så är det här också. Så skönt! Fast jag börjar känna mig lite förslappad i hjärnan av ledigheten. Men det kanske är så det ska vara. Skönt är det i alla fall. Köpte en flytfåtölj i dag och hoppas på mer sol och värme, så ska jag ankra upp fåtöljen under eken nere i viken och bara flyta där under grenarna. Njuuuuuter och kan inte fatta att det är augusti om bara ett timmar.

Kram
//Linda

Ensamma Vargen sa...

Jättefina foton som vanligt. Jag tycker om när du lägger upp mycket foton. Favoriten denna gång är den röda runda Pelargonen. KRAM

linnea-maria sa...

Vad mycket fina bilder! Ja jag borde väl tagga ner och slappa jag med men min trädgård är så eftersatt. :P
Idag ska jag "vila"

Vida sa...

Så himla härliga sommarbilder du bjuder på..
Kramar