måndag 13 januari 2014

Äntligen är dom här...


Jag vet att ni har väntat på att få se mina "snö på sjön" bilder, lite sent i år eftersom snön nyss behagade komma. Känner mig som en papegoja ...samma upprepning från år till år...Men mitt liv är inte mer spännande än så :)
Idag har jag i alla fall jobbat halva dagen och det gick ok. Men jag var på en snäll maskin där man inte gör några stora rörelser, det är inte tungt och det är inte jättestressigt. När jag kom hem blev Hanna jätteglad och vi gick direkt ut. Men hon ville inte gå så långt, det är ganska kallt runt en 13- 15 grader och hon är väldigt kortklippt. Men det var skönt ute ändå tyckte jag, solen sken ju. Nu ska jag läsa ikapp några bloggar medans nätverket behagar fungera, vad arg jag har varit på skiten. Bloggar jag från telefonen orkar jag inte skriva så mycket och bilderna blir för stora. Så...några bloggar, lite mat och sen invänta barnen som kommer med bussen.
Meeeeeeen...jag kan ju passa på att tala om att vi var på bio i helgen hela familjen och svärmor och såg Walking with dinosaurs i 3D. Sen åkte vi till Borlänge för en snabbis på IKEA och Jula. Fick lite mat i magarna också innan vi åkte hem.Från i helgen, barnen lekte, P skottade snö och jag låtsades göra nytta. :)


Räven har raskat över isen... själv väntar jag lite till. Vill gärna veta hur tjock den är först.


Årets första riktiga snöbild på sjön. Få se om vi får några banor att gå på i år.


Hanna frös trots täcke.

3 kommentarer:

Laila sa...

Underbara vinterbilder! Och vad skönt att du äntligen är bättre! Ta nu hand om dig och gurgla med lite vitlök då och då för att hålls lömska bakterier bort!
Ha det gott!/Laila

Vida sa...

De där bilderna var sannerligen värda att vänta på.. du fångar verkligen det vackra.
Kramar

Ensamma Vargen sa...

Vilka fina bilder. Hanna är så söt :)