lördag 4 januari 2014

Grått ute, blommor inne.


Jaha, vi får se hur det här inlägget kommer att se ut, datorn vägrar samarbeta med nätverket här hemma. Bilderna är inlagda från mobilen och förmodligen för stora, får fixa sen, och texten skriver jag på ipaden, som jag inte är van vid.

Iallafall, det är jäkligt trist å grått ute, minns inte ens sist vi hade en grön vinter. Då är det skönt att ha blommande växter inne. Jag går och tittar på mina titt som tätt. Hyacinterna doftar lagom och färgerna är lite annorlunda än dom vanliga. Fast den rosa skulle vara mera röd påstod dom... Även julgranen är fin att se på än, många har redan städat undan julen men eftersom vi var sena i år pga sjukdom så får det stå framme en stund till.
Och lunginflammationen då? Ja, jag har fortfarande ingen riktig ork, flämtar för minsta lilla ansträgning tom att bli arg är jobbigt. Hostar i perioder och revbenen gör fortfarande rejält ont. Helst mot kvällen och det gör ont att ligga ner. Nu ska jag plåga mig ner i tvättstugan, måste få undan lite tvätt.4 kommentarer:

Vida sa...

Underbart hur blommor lyser upp.
Kramar

Laila sa...

När jag ser ditt inlägg slår det mig att vi glömt köpa amaryllis till jul!!! Får väl skylla på renoveringen som tog all tid och kraft! Hoppas den där lunginflammationen ger sig snart!
Ha det gott!/Laila

Ensamma Vargen sa...

Jättefina blommor. På tal om datorkrångel, jag blir rädd för mig själv när jag blir förbannad på skiten som krånglar hela jävla tiden. KRAM

Ensamma Vargen sa...

Jättefina blommor. På tal om datorkrångel, jag blir rädd för mig själv när jag blir förbannad på skiten som krånglar hela jävla tiden. KRAM