onsdag 10 september 2014

Vilsamt för ögonen.


Jaha ja...jag och A är fortfarande sjuka men det går åt rätt håll i alla fall. Just nu är det en envis hosta på oss båda som är värst, båda vaknar på nätterna av den. Men inte samtidigt tydligen för vi träffas inte när vi är upp och kissar eller dricker vatten :)
En morgon när jag kissade hunden så var det så fina dimslöjor över sjön så jag fjäskade och hämtade min riktiga kamera och gick ner till stranden. Testade inte kameran hemma såklart...och naturligtvis så var batterierna slut. Mobilen klarade inte av att fånga dom små fina slöjorna men ni får några bilder ändå.
Idag har jag inte gjort någonting, hostar för allt, men jag gick ut i trädgården en liten stund. Den ser för illa ut och jag får titta på enskilda blommor istället för på helheten. Hade sällskap av Malte som var med och snokade överallt.

Tittar man noga så ser det ut som en mandala :)
Ringblommorna är så härliga med sina gula och orangea blommor.


Dom här två rosa kan man knappt tro att dom kom ur samma fröpåse men det är rosenskära båda två. Den översta med en humla i mitten.


På eftermiddagen så tog vi en kort promenad hela familjen. Vi ville se hur det stod till med orken hos mig och A egentligen. Inte så värst bra tydligen, båda hostade mycket och andades tungt, A fick ett rejält näsblod och jag hade huvudvärk när vi kom hem som inte ville ge sig. Så vi blir hemma i morgon också.
Skjutsade J till skolan i morse och då tog jag dom här lite snabbt. Jag vill bara få lalla runt i skogen och vara ledig, sitta på en stubbe och glo medan löven faller och sen kan jag titta på när dom slår ut igen. Finns det sådana jobb som betalar sig?


3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Vad mycket fina bilder <3
Jag kommer att sakna dig när jag byter jobb. Jag vill verkligen inte tappa kontakten med dig, vi kan göra fler såna där exkursioner tillsammans :D

Ensamma Vargen sa...

Sjukt fina foron (y)
Det är knappt man kan utse en favorit och varför ska man? Men om jag fick välja så väljer jag katten på studsmattan. Ha det bra, din zebra :)

Vida sa...

Vilka fantastiska bilder, det är så härligt att gå på fotovandring hos dig <3.
Kramar från Liv