tisdag 23 september 2014

Första frosten.


Jag blev sjuk igen...tråkigt. Hade ont i bröstbenet förra veckan och hade lite lite hosta kvar. Men så i söndags på väg hem från I så började jag känna mig ruggig och i måndags morse hade jag feber, hosta och tungt att andas, ingen ork alls.
Men innan det på lördagen så firade vi syrrans C och N som fyller år i veckan. På söndagen så hade vi ett städryck och plockade undan utemöblerna osv. Sen åkte vi till I och firade henne. Mycket fika blir det :)


Discot tar ut sin rätt och J somnade på en madrass framför tv:n. Vi har provat runt med olika madrasser i vår säng..jag tycker inget är skönt. Vaknar och har ont...nån som vill sponsra med en Hästens?Idag när vi vaknade så var det frost, vackert men ändå tråkigt. Hade tur att jag såg på fb igår kväll att syrran varnade för kallgrader så jag hann ut och svepa in mina pelargoner i lakan. Så trots sjukdom var jag ut och krukade in dom idag, hällde bort jorden och ställde in några som dom var i tvättstugan så länge. Helt orkeslös efter det, satt och flämtade och hostade. Jag har inte tid att vara sjuk!


Frost även på rutorna, tur det är på utsidan i alla fall.Ser ut som kanderade violer. Det är en heliotrop.Komposten fick blommorna och Malte är såklart med och tittar vad man gör.

Nu är vi hungriga, undrar vad vi ska hitta på? 

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Men du kollar väl så att du inte har fått lunginflammation?? Var rädd om dig! <3
Det är tomt utan dig på jobbet.