fredag 27 februari 2009

Mmmm...alvedon och hostmedicin, mums.

Efter nästan två askar alvedon, några liter hostmedicin, en massa positivt tänkande och en skvätt flytande alvedon så är det bara Amadeus som är frisk. Han var till fritids idag och lekte av sig lite, urless på oss som bara snörvlar och är tråkiga. Jag lämnade och hämtade honom och var helt slut båda gångerna jag kom hem igen. Nu har jag en blixtrande huvudvärk, ont i bihålorna, snorar, hostar och har dessutom fått ont i halsen med tillhörande feber. Och Peder är såklart på hockey och barnen lever rövare. Johannes är en riktigt skrikapa som gapar över minsta lilla och vet precis hur han ska retas med Amadeus. Nu spelar A på den bärbara och J tittar på....hoppas dom kan hålla sams en stund.
Funderade på att baka en chokladsockerkaka som tröstmat men...dels så orkar jag inte riktigt, dels så borde jag inte äta sånt. Men jag känner att något smaskigt skulle lätta upp tillvaron.
Men jo...chokladsockerkaka med lite vispgrädde till...det kan jag väl få?

2 kommentarer:

Oss.... sa...

Man kan säga att vi är Hockey Änkor.....
Krya på er!
Kram kram
Anki

linnea-maria sa...

Goa Annica. Nu har ni inte haft det roligt. Jag tänker så mycket på er och hoppas att ni kommer bli friska snart så man får se dig på jobbet. Jag har ju en massa frön till dig!!Massor med krya-kramar /linnea-maria