lördag 21 februari 2009

Sjuka familjen.

Måste väl försöka plita ner något...
Vi är sjuka, hela familjen, som vanligt började Amadeus. Men sen följde faktiskt Johannes och Peder efter, jag är sist! Annars är det jämt jag och Amadeus som är sjuka. Alla hostar, en del har feber och snorar, nyser och har ont i bihålorna. Riktigt mysigt med andra ord.
Jag var hemma i fredags och jag ville verkligen inte, hade en "elev" med mig från ett annat team i torsdags och hon ska gå med mig i två veckor. Undrar om jag får tillbaka henne eller om hon går med någon annan? Ja..det visar sig. Peder jobbar sin sista helg innan han ska börja gå bara dagtid och jag ska jobba 6-15 jämt. Nödvändigt om vi ska få några pengar kvar. Han var iallafall riktigt risig imorse när han åkte, hoppas att han orkar hela dagen.
Annars så funderar jag mycket just nu, på hur saker och ting sker. Vissa saker önskar jag hade hänt någon vecka tidigare...Andra saker tycker jag är synd att dom hänt alls, men jag antar att det är nödvändigt för att vi/jag ska komma vidare. Säger som en gäst hos Oprah sa: "Allt är bra, jag är trygg. Allt som sker är för mitt eget bästa."
Böcker verkar vara viktiga just nu....dom ramlar in från alla möjliga håll. Sådana jag har beställt själv, lånat av tre olika på jobbet och jag fick tre stycken av Susanne en morgon på jobbet. Tack för dom allihopa! Jag är säker på att det är saker jag behöver läsa just nu.
Jag började med att läsa Skaldemans GI-noll! Nu håller jag på med I månens vänkrets av Yvonne Terjestam. Den handlar om en kvinna mitt i livet som börjar utforska sin egen inre kraft. Jag var bara tvungen att börja med den...annars så vill jag helst börja med lånade böcker så jag kan lämna tillbaka dom. Har två sådana kvar att läsa.
Men med två busiga sjuka barn så blir det inte så mycket läsande. Och inte med den dumma bihålehuvudvärken heller för den delen.

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Åh nej inte igen. Det verkar gå runt runt i er familj....Jag har haft med mig fröpåsar till dig hela förra veckan. Jag får ta mig i kragen och trava in till eran avdelning under kommande om du nu är frisk då. Krya på er alla och kram /linnea-maria