söndag 8 februari 2009

Uttråkad.

Börjar kännas att jag var hemma hela förra veckan. Saknar någon att prata med, ja, alltså, barnen och P är ju hemma men ibland vill man prata annat. När man loggar in på sina nät-ställen femhundra gånger på en dag för att se om någon sagt nått :)
Nästa vecka händer det lite saker iallafall, både bu och bä. Vi ska ha stormöte på jobbet med våra nya ägare, Peder får reda på om han blir uppsagd och jag hoppas att jag kommer iväg på min chakrabalansering. Det ska bli spännande! Chakragrejen alltså...inte det andra.
Och snön den fortsätter att falla....Peder måste ställa in skidorna åt Amadeus så han hinner öva lite innan friluftsdagen. Men först måste han vakna, äta och skotta snö. P håller på att vända dygnet för nattjobb, trist med hans växlingar men nu är det nog snart slut på det. Även om han får vara kvar så blir det förmodligen tvåskift igen.
Nähä...lite att äta kanske?

Amadeus fick hem en kompis och nu sitter dom på övervåningen och spelar X-box. Johannes är också med. Dom skrattar och har roligt....så gött att höra :D

2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Ja inte är det roligt att bara gå hemma. Hoppas att jag har varit liite tillhjälp i allafall. Jag har dock inte varit så flitit vid datorn. Eftersom jag trodde att nätverkskortet hade gått åt. Jag tror inte du ska vara orolig. Vi går alla och håller tummarna. Jag hoppas att nya ägarna ska sparka igång lite moderniseringar jag. Godnatt och sov sött /linnea-maria

Trollmor sa...

Jag känner också igen det där med att vara hemma, är mammaledig.
Det är mysigt, men en trevlig pratstund i lugn och ro är inte fel det heller.
Chakrabalansering låter spännande. Har du provat innan?
Trevlig helg!