tisdag 24 februari 2009

Sökes: Florence Nightingale.

Finnes: Sjuk familj bestående av två vuxna och två barn samt en liten hund och en katt.
Sökes: Florence Nightingale intresserad kvinna, gärna med arbetsvillig make i släptåg.

Vi behöver någon som vill passa upp på oss, hämta dricka, snorpapper, laga mat, städa osv.
Eller åtminstonde hämta pizza och handla. Maken får gärna skotta resten av uppfarten och gå med hunden samt köra in mera ved.

Grannarna trodde nog att vi hade dött ett tag, inte ett spår varken in eller ut. Bara små tassar på trappan. Vi vuxna har inte ens orkat se film, mest bara sovit eller vilat.
Känner mig liiite lite bättre idag, vilket inte betyder att jag är frisk utan just bara lite bättre.
Hostan verkar inte vilja lämna någon av oss, hade ett riktigt jobbig anfall igår och jag tror P hade ett inatt. Han har då sovit en stund på soffan ser jag. Johannes hostade och klagade på örvärk men Amadeus örvärk är iallafall borta. Men risiga är vi allihopa på ett eller annat sätt.
Systers L och våran J fyller år i dagarna och jag har verkligen ingen aning vad jag ska köpa i present. En sak åt J vet jag men då måste han vara med själv...han tycker att hans gosedjur är fåniga, att As är tuffare. Han vill ha ett nytt som han har valt själv. Meeen...försökte jag..du leker ju inte med gosdjur direkt. Nej...men han vill ändå ha ett och blir man bara 4 år så kan man väl få ett då. Annars så önskade han sig Wall-E saker, kanske ett påslakanset? och Bolt eller Kung fu Panda saker...öööö....såg inget sånt på affären sist jag var in. Jo, Wall-E men inte det andra. Dom ser för mycket på tv! Amadeus tyckte att J skulle önska sig Lego Power Miners, för det vill han ha! :) Ja, det vill säkert J också men A önskade liksom lite åt sig...
*host host hoooost* Ååå.....det gör så ont i ansiktet...jag blir galen.
Undrar om jag orkar gå till postlådan idag? P var ut en kort sväng dit igår och skottade gången och kom in halvdöd. Någon av oss måste nog åka och handla också....för ingen anmäler sig frivilligt va?

5 kommentarer:

Trollmor sa...

Finnes: Tyvärr ingen Florence Nightingale,
dock en massa krya-på-er-kramar!
Hoppas att de elaka baskeluskerna ger med sig snart.
-Bort, bort!
Vänligen men bestämt,
Trollmor

Anonym sa...

Era stackare.. :(

Anonym sa...

Tack Trollmor...kanske man kan använda sopen att fösa ut dom med?

Anonym sa...

Har inte du haft tillräckligt med sjukdom på sistone ? Skärpning :P

Krya på dig!

Anonym sa...

hej. sjuk än?