fredag 4 september 2009

Hab igen.

Har varit lika trött hela veckan, inget har blivit gjort hemma. Får väl städa hela helgen...P har haft superont i ryggen och knappt tagit sig ur sängen. Lånade kryckor av mamma och pappa så han tog sig fram lite lättare. Nu är han iallafall på bättringsvägen. Mamma har varit så snäll och lämnat barnen på dagis och skola eftersom jag har börjat klockan 06.00.
Idag slutade jag tidigare, åkte hem och åt, stuvade in A i bilen och åkte till Hab för ett möte med div folk där. Det är ju en läkare som ska skriva diagnos och inte psykologen som utredde barnet så jag antar att det var därför. Och för att vi skulle få lite info om hur dom har tänkt sig fortsättningen. Jag pratade med läkaren T och en annan tjej i teamet, M medans en tredje kille undersökte A rent fysiskt, i samma rum som oss. Lyssnade på hjärta, lungor, kollade i öronen och lyste i ögonen osv. Vi skulle få träffa en kurator som kunde upplysa om oss vilka resurser man har rätt till och ge tips om hur man bemöter barnet på bästa sätt. Det skulle även bli föreläsningar som vi skulle få kallelse till och ev gruppträffar. T hade även bra kontakt med As fröken och dom andra på skolan, det kändes skönt, då vet dom vem han är också. T sa att den här typen av diagnos var en färskvara...vad det nu innebär. :) Men man lär sig ju att leva med sina problem och hur man ska hantera situationer som brukar vara jobbiga. *puh* Ibland orkar jag inte ens tänka på vilket jobb vi har framför oss, hela familjen.
Till något helt annat. Varför svettas J så in i bomben vissa nätter? Halvvaknar och gråter och kudden är helt blöt, det är värst på överkroppen. Drömmer han otäckt eller vaknar han för att han är blöt redan eller vad vad vad?!! Förslag?

1 kommentar:

carina sa...

Mattias blir helt varm/svettig när han somnar. Men det är bra precis när han har somnat