onsdag 14 oktober 2009

Högt och lågt.

Ok..då ska vi se....
På söndagen skjutsade jag A till en kompis sen gick jag, mamma och hundarna på långpromenad. Det var verkligen jätteskönt. Under tiden åkte P och J fyrhjuling.
I måndags var jag till en sjukgymnast via jobbet. Hon trodde att min axel hade samma kalkproblem som den högra hade förra året. Hon skulle tala med en läkare om en ev remiss till röntgen för att se säkert att det är det och hur illa det är. Tyckte att jag skulle träna men se till att jag gjorde rörelserna rätt och gärna be en sjukgymnast på Fysio att kolla mig.
På kvällen kom I och hämtade hem Tussilussan och fast hon var hos oss så hindrade det inte A. Han var på sitt värsta adhd-humör. Både högt och lågt, både fysiskt och psykiskt. Om ni tänker adhd, vad tänker ni då? Dom flesta får nog en bild av en sjövild slagskämpe som klättrar på väggarna. Så är det oftast inte för A men ibland...och senaste månaden känns det som att han har blivit värre. Vanligt 6-7års problem eller adhd:n? Han är inne i en otroligt intensiv fas, inget går smidigt, allt ska utmanas eller göras supersnabbt alt supersegt. Det tar en hel del på krafterna kan jag lova. Känner mig energitom och borde ladda batterierna.

3 kommentarer:

Susanne sa...

kanske det blir lite laddning nästa helg ;)
kram Susanne

Annika sa...

Låter jobbigt.... :( *kramar om*

Lotta sa...

Bloggsvar: Hmm, jag hänger inte med...era produkter? Schampot? Säljer du? =) Var? Webshop? Å plåster? Nu blev jag nyfiken. Ha en fin kväll =)