fredag 18 december 2009

Snö och kallt.


Så här ser det ut i Hunsen just nu.
Visst, alla önskade vi oss snö och lite kyla, men måste det överdrivas? :) Snömängden ok då, men -18,7 grades imorse känndes lite mycket. Men hellre snö och kallt än blask till julen! Nu fick man ju riktig julkänsla och det är så vackert ute. Fast vi är ju inne, barnen hostar förskräckligt än, febern är borta men hostan hänger kvar.
Igår var jag in till Falun och fikade med några tjejer från jobbet, vi satt länge och pratade. Trevligt som vanligt! Jag hann prova några skor innan men hittade inga bra. Mina gamla är slut nu och gör ont. Hann även in på systembolaget och köpte en Advocaat, ägglikör, ska dricka snowball tänkte jag. Var in på Maxi sen och handlade mat (skinkan!) och några julklappsfilmer till barnen.
Nu ska jag dra igång snabeldraken och sen ska golven torkas. Ingen lust alls men det måste göras. Vill hellre sitta i fönstret och kolla på nötväckorna som håller på att tömma hela fröautomaten och fantisera om snöälvorna som har jobbat så hårt för att få all snö på plats. ( sett Tingeling med barnen )

2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Åh visst är det vackert. Förkylningarna kommer som ett brev på posten med kylan dock. Trist. Lagom till julstressen släpper så blir man förkyld. Ikväll klär vi resterande 4 granar :D
Ha en underbar helg. Kram /linnea-maria

Bror din sa...

Vargavinter? Nu vart jag lite avis, kan man byta namn? :)