lördag 16 april 2011

Penséerna planterade.

Årets penséer planterade.

Vilken underbar dag! Blev visserligen väckt tidigt av liten varm J men jag gick och lade mig igen :) Sen åt vi frukost, barnen spelade en stund innan vi tog en liten liten sväng på cyklarna. Ja, A cyklade fram och tillbaka på vägen en lång stund efter det att jag och J hade gett upp. Jag planterade mina penséer, gjorde en ful krans av björkris och klippte ner vissna perenner i dom sist upptorkade rabatterna. Och dom där dumma sorkarna har visst varit på flera ställen...*morr morr* Någon har visst knaprat på mina tulpaner också, vad är det för otyg i trädgården i år? Men det var skönt att vara ute i solen och fixa lite. Barnen tröttnade och gick in och en kompis till A ringde så dom kom och hämtade A. Han ska hämtas om en liten stund så vi får äta och skicka P till jobbet. Inne då....ja...jag har diskat en stor disk, tvättat tre maskiner, slarv dammsugit och bytt i våran säng. Och mera blir det väl innan dagen är slut.
I går var vi till syrran och firade stora N som fyller år i helgen. Smaskigt fika!! J var slut redan då och bäddade ner sig i en sittpuff med kudde och filt...frös sa han. Varm när vi kom hem så han åt kvällsmat, borstade tänderna och somnade på en gång. Själv känner jag av bihålorna men det låtsas jag inte om för jag SKA till Tin på måndag. Så d så!

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Japp penseer planterade här med, check :). Visst är det härligt!! Men nu ömmar kroppen av allt trädgårdsarbete. Till nästa sommar då ska jag ha en skrytrabatt somdu kan titta på när du åker förbi till jobbet :) Kram/Therese