lördag 13 augusti 2011

Egypten och Bilar 2.


I går kväll satt jag och muttrade och kollade på andra hotell i Egypten. Anledningen är att vårt hotell inte är klart än.... det skulle öppna i februari, sen i juli, sista augusti och nu säger dom att det öppnar den 12 september. Men det finns folk som är nere där nu och dom säger att hotellet ser ut som ett tomt skal än och att vattenparken knappt är påbörjad. :( Dom gästerna är inhysta på två grannhotell och en del låter inte nöjda alls. Tråååååååååååååååkigt. Och jag hittar inget bra alternativ. Vi vill: ha det varmt, helst ha AI, inte bada från badbrygga vid havet, inte flyga i 11 timmar, inte ha knökfullt och trångt poolområde och P vill väldigt gärna snorkla. Funderade på att boka om till någon Kanarieö istället men då faller ju snorklingen bort, inte lika fint som i Röda havet. Vi var på Fuerteventura samma tid på året förut och där blåste det skitkallt, annars fanns det ett lämpligt hotell där... Men det blir nog Egypten ändå men ska vi vänta och hoppas att hotellet öppnar om än halvfärdigt? Eller att bo på ett icke valt hotell? Eller boka om själva? Hittar inget klockrent hotell med Ving...och det vore ju lämpligt eftersom vi redan bokat med dom. Men dom är ena riktiga lurendrejare som fortfarande marknadsför vårt hotell..... fast nu gick det visst inte att boka förens i november. Blir galen snart! Jag vill kunna drömma mig bort i lugn och ro...hatar att inte veta.


Kala föredrar rinnande vatten.


Nog gnällt om det, vi får hoppas det blir bra på något sätt. Idag chillade vi på förmiddagen sen åkte jag och barnen till Falun. Parkerade, hämtade ut biljetterna, köpte godis och väntade på att bion skulle börja. Bilar 2 i 3D minsann! Filmen var ok, kan nog uppfattas som lite flaxigare än den första. Den här tyckte jag var för större barn. Och själva 3D grejset var inte så imponerande, faktiskt mera effektfullt i Trassel. Visst, det var bra djup i filmen och det var snyggt gjort men lyktorna och fjärilen från trassel slår den inte :) Men barnen gillade den här bättre än den första Bilarfilmen, mera action och pang pang nu.
Vi svängde in på Maxi och handlade mat och barnen hittade Bilar lego. Dom fick varsitt litet paket, lyckliga barn! Fast Bilar eg är rätt nördigt och för mindre barn.... det var i alla fall åsikterna för någon månad sen ;)

Bärgarn och Blixten i lego... samt en bil som J också ville ha.

3D- brillor på! Snart börjar det! Av med mobilen mamma! ( det var rätt mycket folk och det var bokat bredvid oss men dom kom aldrig...)

Kattstatus: Småkatterna är ute och går någon gång per dag men dom blir fort trötta och kravlar in i boet igen. Hicke är rätt hård mot dom...tyvärr. Blixten och Grålle är ute och piper omkring nu, tror dom är mera hungriga men Kala verkar inte tycka det.

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Drygt och jobbigt med hotelltjafs. Hoppas det blir bra iaf. Kul med Bilar, fick inte P någon Volvo PV? :)

annika sa...

Fy fan rent ut sagt att göra reklam för hotell som inte finns än.. och så att man hamnar på andra hotell.. Näe.. :(

Hoppas ni kan hitta nått annat iaf nu då :(

Kanske kolla på annat än Ving.
För ni måste ju kunna få tillbaka eventuella redan inbetalda pengar.