fredag 12 augusti 2011

Tröttsvammel.Den där rackarns Hicke, trodde han inte att jag skulle se att han varit in och stökat runt på bloggen.... kontrar direkt med en bild på kattungarna :) Alla djur har förresten fått maskmedel idag. Små pluttarna fick det i pastaform direkt i dom små gapen, dom gillade inte att bli fasthållna men accepterade geggan i munnen rätt bra.

Lite mys utanför bokartongen...som pärlor på rad.


Första jobbveckan är avklarad och det har väl gått ok. Men det är träääligt... jag vill inte ha ett jobb...alls. Jag vill vara ledig och hinna fundera, lukta, känna, lyssna, vara. Men just nu ska jag bara hålla klaffen och vara glad att jag har ett jobb att gå till. Vi hoppas på jobbet att vi snart får veta hur det blir med plåster..hur många som får gå hem osv. Och annars också....det finns så mycket att glädjas åt egentligen men jag tror vi måste gnälla lite till mans..är det ett svenskt fenomen? Eller bara mänskligt?
Jag gick i alla fall ut i trädgården och bara var en stund först, gick en runda men sen tog jag fram gräsklipparen. Orkade inte klippa klart allt, jag får ont i både händer och axlar. Men det blir fint så fort man klipper :) Men på bilderna är det fortfarande oklippt....bara så ni vet ;)

Jag visste inte att det var klättermynta...


Solrosor....stora vackra glädjespridare. Något att ta efter! Alla vill väl ha solsken på sig? Och dit räknas väl även komplimanger, leenden, hjälpsamhet....ja, ni fattar. Jag tänker ofta på min vän L i samband med solrosor, hon är (var?, har det gått över lite?) galen i dom.

Här står mina amaryllisar på sin semester.... dom som inte blommar efter nedvissningen och viloperioden...ja...dom får nog faktiskt inte bo kvar här. Jag har inte plats för alla längre." Det är meningen att livet ska vara rikt, det finns mer än tillräckligt åt alla"/ The Secret.

1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Solrosor är grymt vackra. Gillar din trädgård! :)