onsdag 3 augusti 2011

Tidig...( uppdaterad)


Vaknade till när P kröp ner i sängen ca 07.00, somnade om men vaknade strax igen. Klamp och gnäll på övervåningen. Försökte ignorera det.... dom klampade ner för trappan och gick in i vardagsrummet. J sjöng på En vanlig jävla muffin, högt. Och A pratade med honom om något helt annat. Ropade att dom skulle vara tysta. Ingen reaktion. Väntade lite.... upp och skulle säga till dom. Får se J med mp3 spelaren och hörlurarna på sig. Inte undra på att A aldrig fick några svar. Bad dom att dämpa sig, pappa hade ju jobbat natt. Ja, jo... dom skulle det. I högst två minuter sen var det igång igen. Var upp och rev i åt dom istället för att be en gång till. Det slutade med att jag gav upp mina sovförsök. Jag lade i en tvätt och vi åt frukost. Gjorde oss i ordning, skickade ut dom att leka, hängde tvätten och gick till Hunsenbeach. Vi var där 09.00.... Senare på dagen kom granne S med sin minsta i vagnen och dom två större fiskade i båten. Dom kom in och hade fått en gädda som dom inte fick loss från kroken. Så vi hjälptes åt med det :)

Amadeus paddlade omkring i sin badring mest hela dagen.

Johannes somnade nästan i sin, inne på grunt vatten.Ca 09.10... lugnt och fint på sjön.

Vi gick hem för lunch runt 14.00 och väckte P då. En kompis till oss, A, kom för att åka fyrhjuling med honom senare på eftermiddagen och vi fick visa upp kattungarna för syrran och tjejerna. När alla gett sig av igen så gick vi ner för ett em/kvällsdopp och fick sällskap av andra grannar. Jag planterade mina inköp från igår, hoppas dom vill växa där. Fixade med lite annat ute. P och A kom hem igen och jag och P dividerade om ifall vi skulle åka upp på skrotmarknaden på Classic Car Week. Den brukar vara andra dagar och nu ska ju P gå av på morgonen. Äh, vi åker dit, mamma hade lovat vara barnvakt. Så vi ringde tillbaka A för då kunde P åka med honom och vi slapp ha två bilar imorgon. Smart! Eller inte....eller kunde ha varit om inte marknaden öppnade 12.00 och inte 08.00 som vi trodde :( Jag kollade upp det när dom kommit en bit på väg. Men det ordnade sig ändå, han fick ta sin mammas bil. Men det känns jävligt onödigt och hade dom kommit hem från åkturen lite tidigare så hade vi ju hunnit kolla det då. Men men, nu är det gjort.
Nu njuter Hicke :) Mamma bryr sig om honom och tvättar honom i ansiket och på frambenen. Men....han försöker tutta på henne den rackaren! Det har han väl slutat med för längesedan men P hade också sett det en dag. Vi schasar bort honom, vänligt men bestämt.

Inga kommentarer: