fredag 2 september 2011

Lägerskola.


Igår åkte Amadeus på lägerskola med klassen. Dom skulle ha två dagar med lektioner ute i naturen... vilket betydde övernattning i en eldpallkoja. Det finns ett ställe bortanför oss som heter Ovansjö ekopark där man kan hyra olika sovalternativ. Han var lite tveksam till att sova kvar men vi sa att han skulle prova annars hämtade vi honom. Och han sov kvar fast bästisen åkte hem, så stolt över honom! Det finns ingen el så all matlagning skedde över öppen eld och dom byggde en mini-kolmila.Dom fick åka traktor och vagn sista biten och på vägen stannade dom och kollade på när jägarna drog fram en björn ur skogen!!! Minsann, det hade varit spännande och likaså reflexpromenaden med ficklampa i mörkret på kvällen :) Jag hade velat se den skjutna björnen, A sa att den luktade illa. Idag när dom åkte hem så hoppade A av här hemma och jag hade bara J att hämta på fritids.
Vi åt tacos mot kvällningen och lägret började ta ut sin rätt....A var trött och överspänd och J hade varit uppe sen före klockan 06.00 så han var inte heller på topp. Dom fick helt enkelt gå och lägga sig båda två, hörde inte ett ljud uppifrån :)
Jag har sett på Hur många lingon finns det i världen och P åkte till jobbet.


Nu har nästa gladiolus slagit ut, den här heter Halloween.

Är inte mamma inne så får det duga med en hund......( Hanna brukar dock bli alldeles stollig så det här är första gången någon av dom ligger bredvid henne ) Vitöra har smygit upp bakom Hanna.

.....eller med storebror.

Men Blixten...han ville upp till mig :)

2 kommentarer:

mormor sa...

Gulligt av Hanna att hjälpa till med kattungarna, likaså halvbrodern. Morfar är avundsjuk, ville också sett den skjutna björnen

Lovisa sa...

Hej :)!
Ja, vi bodde ju på Grand Makadi, men vi var mycket i Palace och gick runt också! Jag störtälskar båda hotellen och jag är övertygad om att ni kommer få det underbart där! ;) Det är dessutom helt magiskt vackert på kvällen.

Haha, ja, pudlar har vi också xD