fredag 30 december 2011

Årskrönika 2011.

2011 inleddes på ungefär samma sätt som 2010, med mycket snö och en rejäl vinter. Jag hade ont i ett knä som svullnade upp och fick efter två olika röntgen besked att jag har en meniskskada och ska vara rädd om knäet. Barnen var också till lasarettet, vi misstänkte astma eftersom dom hostade och harklade hela tiden. Amadeus fick börja med medicin och blev mycket bättre och piggare. Och Peder fyllde år såklart.
I februari var vi mest sjuka.... Men på jobbet hade vi en plåsterdag som avslutades med ett besök på ICE i Borlänge, där vi bla testade lasergame.


I mars var det Johannes tur att fylla år och vi slog ihop kalaset med bästisen H och hade utekalas i pulkabacken. På kvällen var jag och P till Gävle och såg Säkert! på Spegeln. Det var bra. Och jag var till Anna K på Temple of art och började på min lotusblomma på benet. Det tråkiga den här månaden var att första varningarna ang plåsters framtid kom. Men P fick vick i 6 månader på Bruket.
April kom med glassprovning hos I med tjejerna och jag och I var på storseans i Säter. Anna gjorde klart tatueringen och vi fick klart barnens rum uppe. Mötte även Herr eller Fru Sork som hade ätit upp en del växter. *morr*

Så i maj flyttade Kala och Hicke hem till oss. Nu skulle sorkrackaren få! Och nog har dom gjort sitt jobb :) Hanna blev lite avundsjuk så hon passade på att få problem med analsäckarna så hon fick åka till veterinären. Vi fick se ett vildsvin på vägen vid City gross och P köpte en "ny" bil.

Kala och Hicke.

Jag och barnen gjorde två sköna utflykter i Juni. Vi var till Säterdalen och till Källslätten. Fina ställen båda två. Minde skön var träningsvärken i rumpa och rygg efter ridturen på islandshästar med A och M. Men roligt var det! Barnen slutade skolan, jag och T var till Bäsna, vi hade cowboytema på årets sommarfest med jobbet. Och vi firade midsommar, själva aftonen sov P mest pga nattjobb men vi åkte en sväng med bilen och midsommardagen firade vi på fyrhjulingarna :) Juni är nog min favortimånad, allt är fortfarande fräscht och fint i trädgården.
Juli kom med semester och jag och I och S firade in den med fika uppe vid gruvan. Vi gjorde inget särskilt under semestern..P jobbade och vi hade ju bokat resa till hösten. Det blev mest hemma-aktiviteter och bad såklart. Vi kollade och kollade på Kalas mage....är hon inte lite tjock? Och jodå, snart började magen röra på sig och den 25 juli föddes fem små söta kattungar! Tre pojkar och två flickor.

Hanna inspekterar pipkorvarna.

Så resten av sommaren och hösten hade vi fullt upp med våra små kissar. Augusti betyder jobb igen och vi plockade dom första kantarellerna till tonerna av vargyl :) Vi fick besked om att vårat hotell inte skulle bli färdigt i tid och fick boka om till ett annat. Beskedet kom även att Falun förlorade plåster och den avdelningen ska flytta till Spanien. :( Några kattungar flyttade i september och några i oktober. Och jag funderade mycket på vad jag ville och vart jag är på väg.

40-åringen i Egypten.

November kom och A fyllde år, vi firade med bästa kompisarna på Sportys lekland. Vi var till Hab och träffade våran ADHD doktor. Passade även på att vara lite sjuka, hosta verkade bra... lagom till resan. Äntligen var det dags! Vi packade och åkte till hotell Makadi Palace, Makadi Bay, Egypten. Och firade min 40-års dag. Sämre kan man ha det :) När vi kom hem stod prinsesskalas med RR-brudarna på agendan, trevligt!
December har väl varit ungefär som vanligt med julklappsinköp och sedvanligt julfirande. Aftonen hos mina föräldrar och dagen med Ps. Vi kastrerade Kala och Hicke, inga flera kattungar, Katla får vänta lite till. Jag är ledig i mellandagarna och det är skönt. Har bla varit på seans och på stan. Nu stundar nyåret och vi kommer inte att fira på annat sätt än hemma med god mat och film. Så...det var lite saxat ur året som gått.
2012 hoppas jag blir ett NYTT år, ett år då det lossnar och händer nya roliga saker.
Vad önskar ni er inför 2012? Vad det än är så önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR! Må ni få det ni önskar och drömmer om.

4 kommentarer:

Livskrafter sa...

Vill komma in och önska dig en riktigt god fortsättning på det nya året
kramar
Emma

Lovisa sa...

Svar: Wow, haha, vad kul att du gillar den! ^^

Tomas Varg sa...

Grym krönika. Gillade Egypten, såg så varm och skönt ut. Vildsvinet skulle jag vilja se :)

Annika Christensen sa...

Vad härligt med lite sol och värme.
Ha det gott
Annika