onsdag 28 december 2011

Egypten del 4.


Sådär ja...nu fick jag bilderna som jag ville igen. Tack Johan!
Tänkte skriva ett sista inlägg från Egypten innan nyår. Men jag vet inte om jag har något mera att säga... :) Kanske lägger jag ut fem bilder till efter det här inlägget, en bild säger mer än tusen ord eller hur var det nu....


Min favorit väg...ny, blank, fina lyktor på varenda stolpe och mysiga träd. Hela området är vackert på kvällen när alla lampor tänds.

En sån här hade jag velat ha med mig hem...men hittade ingen att köpa.

Många tycker att det är viktigt att köpa med sig något hem från resan. Jag brukar alltid köpa en magnet och oftast något mera. Men den här gången blev det ingen magnet och jag ångrar mig faktiskt lite. Jag såg trollsländan på bilden ovan och visste på en gång att den skulle få följa med mig hem. Gillar trollsländor! Barnen köpte också varsitt "glitterdjur". A köpte en krokodil och J en groda. Och lite annat krafs såklart. Jag hade bestämt redan hemma att jag skulle köpa en mosaiklampa om jag hittade någon. För S har en som är så fin. Och det blev en blå med hem :) På flygplatsen hade dom en massa massa glitter och krafs men vi orkade inte riktigt kolla på allt där. Det blev för mycket och för lika.

Här står jag framför favoritaffären, i fönstret ser ni lamporna. Det är på min 40-årsdag faktiskt :)

Hej då Egypten!

1 kommentar:

Vida sa...

Vilken härlig trollslända.. å jag förstår om du ville ha med den lyktan hem..

Kul att se bilder!
Kramar från Liv