torsdag 3 maj 2012

Björnspår i sandtaget.

P ringde mig på jobbet idag och föreslog en sväng till ett sandtag i Vintjärn så barnen fick åka lite fyrhjuling. Bra idé! Vi packade in allt och alla i bil och på släpvagn och åkte direkt jag kom hem från jobbet. När vi kom fram så började P lasta av och jag bar upp ved och plockade småkvistar för att få igång elden så fort som möjligt...hungriga! Gick lite lite åt sidan för att kolla om jag såg någon näver eller annat lättantändligt.  Tvärstannande! Stora tassavtryck...ganska färska, dom hade knappt vittrat alls fast det var så varmt och soligt. Björn.... den hade gått lite kors och tvärs i kanten på sandtaget. Längre bort hade nog en varg gått också men dom spåren var för osäkra och gamla. Men om björnen nu var i närheten så gav den sig nog av när vi startade fyrhjulingarna och började elda. :) Nu fylldes sanden av hjulspår istället och båda barnen körde så bra idag, utmanade sig själva. Roligt och jag kände att jag också ville ta en tur på dom större maskinerna. Men det skulle visst bli sämre väder till helgen och P jobbar. Men det hinns väl med :)4 kommentarer:

Laila sa...

Björnspår! Oj. Men ni verkar coola!

Härligt att kunna erbjuda barnen fyrhjulingsracing! Hälsa dem att de har underbara föräldrar!
Ha det gott!/Laila

Lovisa sa...

Angående pollenallergin. Det där lät ju jättebra! Jag har aldrig ens hört om att man kunde få sådana behandlingar. Jag får nog vänta tills jag fått mitt heltidsjobb och får in lite mer pengar, men det känns ju helt klart värt att satsa på om nåt/några år. För det är inte kul med allergier!

LINDA sa...

Oj, så häftigt! Blir riktigt avis :)

Vida sa...

Björnspår? Det har nog jag aldrig stött på.. hade nog fått ett visst sug i magen och tittat mig över axeln.. låter som en härlig dag.

Kramar från Liv