söndag 27 januari 2013

Andlig healingkurs, steg 1.


När jag såg att min Torsdagskurslärare ( kursen heter visst Simply spirit har jag fått lära mig nu ) L hade lagt ut info om en kurs i healing så tänkte jag direkt: jag ska inte gå, healing är inte det jag vill hålla på med. Men mina ögon drogs till den där sidan hela tiden och jag kollade vilka som anmält sig osv. Till slut gav jag upp och anmälde mig :) Om det inte var något för mig så visste jag ju iaf det.
Så nu har jag varit på kurs hela helgen och det har varit roligt, mysigt och fullt av vackra människor. Jag tycker fortfarande att healing är lite lurigt. Att "stå i energin" som dom kallar det för, det är inga större problem och jag får en känsla av vart på kroppen healingen behövs och kan ibland känna/se/förnimma färger. Men jag känner ingenting ( nästan ) i min kropp, inga stickningar i händerna osv. Fast det är olika för alla och healingen är inte minde verksam för det. Vi har provat kontakt healing, där man antingen jobbar utanför personen i auran eller lägger händerna på klienten. Vi har stått i ring och en person har varit healer, en har tagit emot och dom övriga har fungerat som "batteri" för att förstärka effekten. Och idag skickade vi distanshealing till en person var. Alla hjälpte till att skicka till allas klient. Men mest har vi övat på varandra.
Det blir fortsättningskurser....och jag vet inte riktigt än. Ska smälta det här och se vart jag landar. Och på torsdag är det vanlig kurs igen, längtar!

7 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Fint!!! <3

Hemkära Hanna sa...

Vackert!

Annica sa...

Nu var ni väl lite för snabba...jag hann ju inte skriva texten :)

Catzzy sa...

Ramlade in på din blogg via hemkärahanna. Och jag har själv vart med om healing, tror på detta fullt ut. Visst är det spännande. Kommer med all säkerhet att titta in lite hos dig i framtiden.

/ C

Tomas Varg sa...

Vi är snabb som skabb :)

linnea-maria sa...

vad härligt det låter. Du kommer att ha med dig det här resten av livet. Berikande :)

Queen of Kammebornia sa...

Det låter spännande! Jag har också gått en healingkurs. Kram!