lördag 2 februari 2013

Skön lördag och andekontakt.Haft en skön lördag efter en rätt motig start på veckan. Hade verkligen ingen lust alls då men efter kursen i torsdags vände det. Vi fick nämligen äntligen prova på att länka till andevärlden! Jag har haft kontakt med mamma men det har ju skett spontant. Nu hade L lagt som syfte att vi alla skulle få känna hur det kändes och att dom som fick komma skulle ha en relation till oss i gruppen, det skulle alltså inte vara någon till mig. Som släkt eller nära vän. Jag var lite nervös men det gick bra. Jag kände inte något speciellt i kroppen eller någon direkt energiförändring men jag fick till mig bilder. Det enda jag kände i kroppen var att han var lång och att jag rätade på mig. Sen kom bilderna och känslan för vem/hur det var... Lite som när vi tränat på att läsa av varandra. I alla fall sa L att: där kan du stå och plocka fram information hela kvällen :) Alla var duktiga! Men L hjälper oss mycket, förbereder så saker SKA hända, så vi får känna hur det kan kännas. Man måste ju träna :) Det var i alla fall roligt att jag kunde få fram något.
Fredagen då...ja...pappa var hit och åt tacos med oss och sen kollade jag på två avsnitt av Nashville. Pappa har ju varit till Uppsala och tagit en massa prover ang sitt kalkvärde som ligger för högt. Samma som han haft problem med förut.  Och nu ville läkaren där nere operera bort en av bisköldkörtlarna ( tror det är dom) för att se om kalknivån håller sig bättre. Han tog bort nån samtidigt som dom tog sköldkörteln sist. Hoppas det blir lugnt sen.
Idag då...började med en hundpromenad på sjön sen blev det baconfrukost för mig och A. Han beställde det kvällen innan :) Jag har röjt i datarummet, en del saker upp på vinden, kastat, en del ska vidare till andra och en del tänkte jag sälja. Rensade till och med ut lite böcker igen!! Fasa..hatar att göra mig av med böcker! 
Jag och J var ut och åkte bob men A vägrade. P har jobbat idag, hemma nu och ser på hockey. Vi har ätit tacos igen och jag sms:ar med vännen L samtidigt som jag bloggar :D
Tänkte lägga ut dom på facebooks köp och sälj sida. Något intressant?


Monster!


Morgonpromenad, bilderna ville inte ligga i ordning :) Våra fina vägar är bara is nu, bäst att gå bredvid. Tänker kanske testa att åka skridskor på dom imorgon.

3 kommentarer:

Vida sa...

Vilken spännande andlig resa du är ute på.. du är modig :)
Kramar

Tomas Varg sa...

Spännande :) Fina foton. Speciellt där himlen står i brand

Catzzy sa...

Vad spännade med ande resa. Hoppas att du får kontakt med din mamma.

Skulle också vilja vart man ska gå för att få vara med på en sådan kurs?
Bor visserligen i Uppsala.

Kram C