lördag 9 februari 2013

After work på Bishops och såklart en vända på sjön.Igår hade jag och tjejerna after work på The Bishops arms i Falun. God mat, babbel och trevligt sällskap! Vi började med något att dricka och ett gott parmesan och vitlöksmarinerat bondbröd medan vi väntade på att den sista tjejen skulle anlända. Jag körde och drack en alkoholfri öl som var riktigt god. Sen åt jag fläskfilé med pommes och bea-sås och som avslutning en friterad camembert med hjortron. Maten var god och det var osten med...men den kändes lite trist. Jag vill nog ha lite sötare efterrätter :) Eftersom det var en AW och ingen utekväll så åkte vi hem i tid, P skulle dessutom iväg och jobba natt. Men som sagt, väldigt trevligt och lagom en fredag när man är lite trött efter veckan. Mer av sånt, tack!

Idag sov barnen länge, jag var uppe först och duschade. Ja, fast inte lika tidigt som P kom hem, vi pratade lite innan han somnade och jag låg kvar och drog mig en stund. Efter frukosten ville J prova sina nya ( beg ) skidor trots att vi inte har några stavar i passande längd än och trots att det såg kallt ut med snö som virvlade. A ville inte vara med men jag och J klädde oss och gick ut. Han åkte lite på gården och ännu mindre på sjön, sen gick han hem. Jag och Hanna gick runt sjön och hämtade reklamen på tillbakavägen. Det var ganska ok att vara ute ändå men nu har det slutat snöa och är förmodligen skönare :) Huset känns dock lite kallt så jag eldar i kaminen men det dröjer innan värmen kommer in till datarummet så jag får väl gå och slänga mig i soffan....eller mera troligt: gå och diska eller städa badrummet. :)J på väg ner till sjön.
Här bor bävrarna, räven hade helt fräckt gått rakt över hyddan! Det syns inte så bra men det går som en liten ås från kullen ut till riset i högra hörnet, antar att det är tunneln in och ut. Solen orkade knappt bryta igenom det grå idag, ibland syntes den som en spöklig måne bara.På den övre bilden står jag nästan längst bort på sjön mot Lumsheden och på den undre står jag nästan vid dom små röda husen som syns mitt på den övre bilden. Hängde ni med? 

Mat och dryck på Bishops!

2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Vad mysigt :)

Tomas Varg sa...

Men jösses vad hungrig jag blev när jag såg maten. Det såg ku jättegott ut!!! Fina foton som vanligt, är du vän med mobilkameran nu? Vargar jagar och äter bäver, kan ju bli spännande :) Kram