söndag 17 februari 2013

Det är mycket nu...


Då har det gått en vecka igen... Måndag, tisdag var det väl inget speciellt vad jag minns, det vanliga plockandet och matlagandet. På onsdagen var jag till min vän L och hämtade mina beställningar. Fina grejor! En sjal, tre ugglor och ett par tossor. Tossorna och en liten uggla har jag gett bort.


Mina två ugglor, den lilla har nyckelring och den stora tror jag heter Einar....det känns så :)

I torsdags var det Simply spirit kurs igen, älskar!  Fröken L tog in två andar för att vi skulle få se skillnaden, hur olika det kan vara. Och den första var min farmor :) Hon ville inget särskilt, bara hälsa och säga att det var bra. L prickade verkligen in henne, både på personlighet och omgivning. Jag hade ju önskat att det var mamma som kom såklart...men jag är glad att just jag fick en hälsning. Sen fick vi meditera och träffa våran sk doorkeeper, den guide som är med oss från det vi föds till den stund vi lämnar jordelivet. ALLA har en sådan och alla har andra guider/hjälpare som är med oss också. Det var en underbar meditation och jag fick en....hmm...hälsning...inspiration eller vad jag ska kalla det för som hade med rävar att göra :) Nu är det uppehåll en hel månad, hur ska vi klara oss?? Jag bokade in en egen tid med L.
På fredagen efter jobbet var vi ju som ni vet till graven och tände ljus och när vi kom hem var jag helt slut. Haft som feberkänsla över axlar/skuldror/nacke hela veckan, undrar om jag har en inflammation? I alla fall så somnade jag och P som två klubbade sälar och sov någon timme! Kvällsmat och nannen.

P jobbade på lördagen så jag hade barnen med mig till frissan. Dom skötte sig jättebra. Så skönt att bli av med alla slitna toppar. Sen åkte vi till Grycksbo och mötte upp P och åt tillsammans innan dom åkte till Leksand på hockey. Jag åkte hem och hade en lugn stund eller två innan jag åkte till J och T. När jag kom dit så var M redan där och hackade rotsaker. För mat skulle det bli och gott blev det. :) Vi fick, för att citera T:  Laxceviche till förrätt, fläskfilé med champinjoner i dragon och vitvinssås till varmrätt, semmelmuffins och kladdkaka till efterrätt och sen alldeles för mycket godis och snacks därimellan. A anslöt lagom till efterrätten. Vi kollade på melodifestivalen....som fortfarande mest är skit i mina ögon..och öron :) Men det var väldigt trevligt ändå :) Väldigt trevligt! Skjutsade ner A på stan och sen åkte jag hem. Tack för god mat och roligt sällskap!
Idag då....ja... vi sov länge sen drog jag igång tvättmaskinen, dammade och plockade på övervåningen, hjälpte barnen lite med deras rum och har såklart lagat mat. Nu är jag rätt trött och axlarna värker av att ha suttit här och skrivit. Dags att sova....

2 kommentarer:

Vida sa...

Spännande med andligheten och spännande med din guide.. jag undrar lite över min guide.. men litar på att den finns där, egentligen behöver jag kanske inte veta mer..

Kramar från Liv

Tomas Varg sa...

Men va fränt att du får kontakt med dina släktingat. Blev du inte rädd första gången eller känns det bara naturligt? Spännande är det i alla fall. Ja det är skönt att veckorna går fort så sommaren kommer någon gång. Det är en kall vinter vi har söstra mi <3