lördag 8 juni 2013

Tre sjöar.


En till vecka med bara tre arbetsdagar! Härligt! På torsdagen var det ju Nationaldagen och våran förlovningsdag...den sjunde i ordningen. Dags för bröllop kan man tycka men alla i familjen håller inte med... I alla fall så bjöd vi hem pappa på grillat med tillbehör och rabarberpaj till efterrätt. P åkte och jobbade och vi andra...ja..inte minns jag :) Vi fixade väl i trädgården. Jag har grejat en del men tror det blir ett eget inlägg, har bilder att visa ;) Barnen har badat både torsdag och fredag...jag väntar lite till.  Bad i Hunsen.
Fredagen bjöd också på fint väder, grejat ute innan jag fixade till mig, min pappa kom och var barnvakt och jag åkte på sommarfest. I år höll vi till på Bodegan vid Runns strand. Det var mysigt, det är som en uteservering med en del fasta väggar och några som består av markiser, golvet inne är av sand. Utanför finns ett trädäck som man kan dansa på och på kortsidan en bar. Maten var ok och vädret var kanon. Temat var karibiskafton och en del hade klätt ut sig. Det fanns både hawaiiskjortor, blommönstrade klänningar, ett par Jack Sparrow pirater och så, bäst av alla, F utklädd till rastakille. Jag åkte hem mellan 22. 00 - 22.30 skulle jag tro.
 Inne i Bodegan.

 Fin utsikt över Runn.

 På hemvägen dök den här skönheten upp.
Och vackert var det över Svärdsjön med kyrkan som speglade sig i vattnet.

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Fint rådjur och jättefina foton på kyrkan!!! Kul med sommarfest :) Ja det är hög tid för giftemål nu!!!!!!!!!

LINDA sa...

Hej!

Så mysigt allt ser ut - riktiga sommarkvällar, så att man nästan tror att det är augusti (på skymningsbilderna). Tänk om den här, just den här, tiden på året kunde sträcka ut sig och räcka hur länge som helst. För mig räcker det gott med ett par tre veckor med snö ;)

Kram
//Linda

Livskrafter sa...

Haha...ja tänk så många grodyngel man fångat i sina dagar...och små grodor också för del delen. Kanske trodde jag att de skulle bli en prins...
kram kram
Emma