fredag 2 oktober 2015

Mest om kaninerna.


Precis bakom kaninernas utebur.


Vet ni vad...jag har inte mått så här bra på länge :) Bara lite huvudvärk i början på veckan, sen inget. Minns inte när det hände sist. Hoppas det håller i sig. Undrar om det har med akupressuren att göra.

I alla fall....I torsdags hade jag en sån där "få mycket gjort dag " Jag mockade åt kaninerna, var med dom i uteburen lite och myste.Jag och P hämtade en till kaninbur hos syrran...ni får se sen vad vi ska göra.  Krukade in mina pelargoner, tömde övriga krukor och planterade ljung och mossa i en korg att ha på bron. Plockade lingonris och njöt av en skogspromenad med Hanna. Tvättade två tvättar, dammsög, lagade mat och så det vanliga plockandet. Och säkert något mera...så skön dag!


Hanna och Katla på utsidan, Pysen och Elvis på insidan.
Dom är väldigt nyfikna...

P lyfte in Hanna. Dom har nosat genom gallret flera gånger men nu var dom väldigt närgångna på henne :) Hon blev nog både lite brydd och ivrig, P höll henne för säkerhets skull. Även om hon inte skulle göra dom något så kan hon säkert skrämma dom om hon gör någon hastig rörelse eller ett lekfullt utfall.Dom har väldigt långa öron båda två tycker jag och Elvis ena öra har börjat hänga ibland...vädur någonstans i släkten kanske?


Idag har jag varit mera seg men har haft en bra dag ändå. Varit på utvecklingssamtal med J och Fröken C, samma som A hade. Allt såg bra ut, ligger i framkant :) Stolt mamma. Nä, men det är skönt att det inte är några problem i något ämne än så länge. Jag och barnen såg på film nu på kvällen och sen var dom ganska tramsiga så dom gick och lade sig och det tänker jag också göra strax. Har trancekurs i helgen...det är mycket nu. Roligt!

1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Härligt att du mår bra igen :)
"Få mycket gjort dagar" är underbara dagar :)
Gillar era kaniner