måndag 31 oktober 2016

Hasta kvasta! Fullt upp...Världens sötaste lilla Franz.Katla och Franz fångar lite sol...men det är spänt mellan dom.


Jaha...jag bara skriver så får vi se vad det blir.
Omorganisationen på jobbet är i full gång, första dagen med nya teamen idag och i onsdags hade vi hej då-fika. Känns lite konstigt men jag har haft tur tycker jag. Det blir nog bra.
Jag åkte till Sundborn efter jobbet idag, J och en vän var på höstlovsinnebandy och skulle ha vanlig träning tätt inpå. Så vi åt pizza ihop och sen åkte jag till stan igen och handlade, hämtade upp alla Svärdsjöbarnen efter träningen och levererade hem dom. 

I lördags var jag på första träffen av fyra på nya häxcirkeln, Völvans väg, inriktning på det nordiska. Verkar bli en bra grupp det här med och många av dom från förra gruppen var med nu. 

I söndags var jag till en fd arbetskamrat och fick hö till kaninerna. Sen var jag, Hanna och A ut i skogen och plockade mossa, lingonris och tog några smågranar. Bra med hillbillypickupen då, bara att kasta på flaket :)
Gjorde i ordning till kaninerna, fixade med granarna och bytte på mitt altare. Sen satte jag mig i Lillstugan och gjorde en hemupppgift till djurkommunikationskursen. Skickade in den direkt och hoppas få feedback snart. 

Just nu är jag trött som en överkörd gnu...måste komma i säng i tid idag. Mat till både kaniner och människor får plats på flaket.


Happy Halloween!


3 kommentarer:

Laila sa...

Djurkommunikationskursen - vad är det. Om du har berättat förut så har jag nog missat. Ligger i som attan nu under säsongens sista veckor.skulle behöva en vecka till innan det får börja snöa...
Allt gott!/Laila

Vida sa...

Jag blir så nyfiken på er häxcirkel.. hur ni tänker, vad ni gör och hur upplägget är.. som den häxa jag tror att jag en gång var och som jag skrev hos mig eftersom jag gillar häxor sedan länge. Tycker det låter som du befinner dig i många spännande sammanhang just nu.
Varm kram från Liv

Tomas Varg sa...

Fina foton. Typiskt 71:or att vara trötta