tisdag 18 oktober 2016

Lillstugan och Andligt-Jordligt.Så...äntligen känner jag att det är dags att visa er Lillstugans förvandling :) Det har tagit tid, vi har bara grejat i omgångar. Och egentligen så började vi för längesedan. Det har bott en tjej i stugan iaf en sommar men dom som bodde här innan oss använde den bara som förråd. Och det gjorde vi med...tom gräsklipparen stod här inne. Sen började ena väggen ge vika och P bytte ut den, byggde ett nytt förråd utanför, målade tak, golv och väggar invändigt i det större rummet. Men fortfarande så var det mest ett förråd, i flera år efter det. Innan jag bestämde att nu jäklar ska den tömmas och fixas till. 


En del av grejerna som stått här inne...väggarnas blå/grå färg målade vi alltså för flera år sedan.


Ena halvan av det lilla köket, väggarna hade nån läskig skiva med tapet direkt på. Här hade vi hjälp av en kille som satte upp panelskivor över eländet och fixade till runt fönstren.


Andra halvan, det finns en diskbänk men inte något vatten längre. Jag och A rev ut en gammal äcklig hylla som satt i mitten och skåpet på väggen på den tidigare bilden. Runt vedspisen hade plattorna spruckit så jag bankade bort dom och P lade dit nya. 


Jag har målat taket i köksdelen, luckorna, listerna,väggar och nästan allting utom runt dörren. Där ser det för jäkligt ut men jag vet inte riktigt vad som ska hända där än. I stora rummet har jag målat runt fönstren och en bit av väggen samt spiskåpan. Mattan på golvet i köket rev A ut, jag slipade och jag och P målade det. Ibland har det hänt massor och sen har det stått stilla i veckor :) I helgen köpte vi två oljefyllda och ett konvektor element, hoppas att det kommer att räcka i vinter.


Nu ser köket ut såhär.....


Och stora rummet såhär...


Stolar att sitta och lägga kort vid eller bara prata.


Behandlingsbänken


Törs nog inte elda i spisarna.....


Och Andligt- Jordligt...ja, det är namnet på mitt företag :) Startade det runt nyår men har inte haft någon panik att marknadsföra mig. Funderade på namn men tyckte att heter man Stjärnlöf så behöver man knappt något annat namn. Men det snurrade runt en stjärna och ett löv, jag har ofta ritat det istället för att skriva mitt efternamn. Så slog det mig efter en meditation att stjärnan står för det andliga/mediala och lövet för min kärlek till naturen och jorden. Så då poppade Andligt - Jordligt upp i huvudet och efter en tid så hade det liksom fastnat hos mig. 

Anna Komstadius på Soulworks Tattoo Parlour ritade stjärnan och lövet åt mig och Johan Lärfars fixade och trixade ihop ett visitkort och en logga åt mig :) Tack snälla ni! 

4 kommentarer:

Laila sa...

Bra namn och fin logga! Och fint blir det i lillstugan också. Så liten verkar den faktiskt inte. Hoppas att alla bra-att-ha-grejer som fått flytta därifrån ryms i det nya förrådet!
Allt gott!/Laila

Vida sa...

Men oj så fint!!! Vilken förändring av stugan och så harmoniskt. Härligt att komma dit för att vara kund till dig.. och vad kul med företaget!! Helt rätt, känns verkligen som det är ditt steg att ta.. önskar jag bodde närmre, skulle jag boka in mig på konsultation. Lycka till :)
/Liv

Tomas Varg sa...

Coolt namn det där ❤️
Lill-stugan blev kanonfin. Bra kämpat 😊
Är det bara jag som ser en bild under texten "Anna"

Annica sa...

Jadu Tomas...det var en bild som försvann..kanske fel format? Och jag får inte bort rutan trots att jag försökt. Vad ser du på bilden?