söndag 9 oktober 2016

Nya vägar.


Måndag...funderade på vad vi skulle äta, jag och barnen. Det fanns tacorester så vi värmde på det. Åt i godan ro när J säger: Mamma, när måste vi åka för att hinna till träningen? Men fasen! Den hade jag helt glömt bort. Vi åt upp, A fick städa undan, tog med oss hunden och åkte till Sundborn. Jag och Hanna promenerade över en timme medan J tränade. Mötte en bekant i skogen och bytte några ord innan vi strosade vidare på den fina vägen. 
På vägen hem i bilen så var himlen vackert rosa över Vitsandsbadet och vi gick ned för dom branta trapporna och tog några bilder.
Vitsandsbadet Sundborn.

På tisdagen blev det promenad på Gruvbacken innan jag hämtade J hos en kompis.På torsdagsmorgonen gick jag ned till sjön och knäppte några bilder, njöt av den fina morgonen. Grejade lite på dagen och mot eftermiddagen så åkte jag in till Falun och "matmarknaden" Hade sån tur att jag träffade på S och K, vi gjorde sällskap och tittade på stånden med mat från olika delar av världen. Valde mat, åt, och köpte lite fika. Sen åkte jag till svärmor och åt upp nyss nämna fika :) 

Sen iväg till Borlänge och cirkeln. Bra och roliga övningar under den mediumistiska delen av kvällen, på healingen skickade vi till en vän som är dålig just nu. På fikat pratade vi en del om livsval och nya vägar....ja tack!


Fudge i alla möjliga och omöjliga smaker.

På fredagen var jag mest ute och grejade, tömde balkonglådorna och krukade in pelargonerna. Rev bort allt ettårigt ur kökslandet och rensade lite ogräs, klippte ned några perenner som vissnat. Mycket kvar än men jag är en bit på väg. Konstigt nog ingen bild på det ;) Och Franz visade att han äntligen har fattat kattluckan, gick både in och ut. Kanske gjorde grannkattens besök sitt till... Jag har även testat med lösa element ute i Lillstugan. 

Lördagmorgon, frukost och dusch sen hämtade vi upp en vän till J och åkte till Hedemora. Det var träningsmatch med innebandyn. Killarna i laget var så duktiga, spelet flöt på bra och det syns att dom växer och får en annan speluppfattning. Sundborn vann med 1-4. Yay!  Vi var flera som åt på McDonalds innan hemfärd. 
På kvällen tittade jag på en gammal film, Julia Roberts debutfilm, Mystic pizza. Jag har faktiskt inte sett den förut och det finns kanske en anledning till det :) Men nu är det gjort. Och ingen klagade på filmvalet, barnen spelade och P har jobbat natt hela helgen. Just ja, jag tvättade hunden också, tänkte klippa henne innan nästa veterinärbesök.

Så har vi idag, söndag, kvar. Jag började dagen med att åka och kolla ett hus som jag varit till förut, dom hade fortfarande mycket aktivitet i vissa rum och andra fenomen hade helt försvunnit. Kände in, pratade med några andar, skickade healing, pratade med dom som bodde där osv. Hoppas det blir lugn nu. Annars får jag skicka dom vidare till någon annan. :) Efter det har jag mest lagat mat, surfat, tvättat och sånt.

Så...en ny vecka står för dörren...men jag känner ingen inspiration. Vill göra annat, gå nya stigar, trampa min egen väg osv osv. 
Sätt fart!!


Men det är såhär jag känner mig.........och såhär jag vill göra. Gömma mig :) 


Det här är en parantes, en fundering som åkt runt länge i mitt huvud.


Ibland skulle jag vilja skrika: Kan inte alla bara hålla käften!
För jag orkar inte lyssna på samma tugg längre.
Det har ju mindre med folk att göra än med mig, det är jag som inte orkar.
Och visst, man kan välja att inte lyssna eller ta till sig det som sägs.
 Det gör jag ofta, jag sållar, reagerar inte, dras inte med.
Men ibland vore det skönt om det bara var tyst.
Tyst, även i min skalle.
Tyst.

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

"Ibland skulle jag vilja skrika: Kan inte alla bara hålla käften!"

Typiskt 71:or ;)
Jättefina foton, jag älskar verkligen dina bilder med dimman på. bilden med fudge gjorde mig lite sötsugen :D

Vida sa...

JAAA... gå nya stigar, skrik lite och gör som du själv vill och är ämnad. Fast egentligen tror jag redan du börjat göra det.. men fortsätt vandra.. jag tror på DIG!
Kramen ❤️

Laila sa...

Vitsandsbadet, vilket fint namn! Underbara promenadfoton! När du strövar i din vackra natur är det åtminstone tyst:-)
Allt gott!/Laila