söndag 18 december 2016

Snö ute, katter inne.
Det har varit riktigt vackra dagar, kallt, soligt, snö och lite frost. Just nu är det bara -2 grader och det har regnat på vissa ställen. Inte här. Jag som ville att det vackra skulle hålla i sig till jul...hoppas hoppas...

Vi har börjat jula till det inne men det får ni se i ett annat inlägg :) Nu blir det "fint ute" bilder och såklart lite katter! :) Finns det inga blommor så blir det djur. 
Franz låg i mitt knä och något av barnen kom med Katla, så vi tvingade henne att ligga bredvid honom. Han brydde sig inte ett skit men hon var spänd och man kan se på öronen på bilden att hon är sur :) Dagen efter kom jag upp på övervåningen, då låg båda i soffan. Visserligen inte bredvid varandra men ändå, stort framsteg!
Samma dag så låg Katla på en stol i köket och när Franz satt nedanför så lekte hon lite med honom...tassade genom spjälorna! Det kanske börjar lossna...


Tvingad i soffan nere....


Jag hörde från köket det typiska ljudet av tass mot julkula och prasslet från julgransmattan. Franz försökte påstå när jag kom in och undrade vad han gjorde att han inte hade rört något utan tänkte bara sova lite under granen. Så då var han ju tvungen att göra det en stund :)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Andra bilden, helt underbar. Man vill liksom veta vad som döljer sig bakom. Kul med framsteg mellan katterna 😊

Vida sa...

Önskar att julen var god och att du har härliga dagar. Tack för alla fina ord hos mig du härligaste. Kramar från Liv