söndag 8 januari 2017

Vad har jag gjort...


.....förutom att fira jul och nyår? Ja, jag har rensat lite allt möjligt. Jag fick tex en massa kläder att gå  igenom av svärmor och jag har rensat på en av kattvindarna. På vinden hittade jag en massa brev, kort och dagböcker. Ska läsa lite mera en annan dag. Kastade kanske inte så mycket men fick organisera det bättre.
Lådan är klädd med fina bilder och kort. Full med minnen.Någon dag runt nyåret så tände jag ljus i stugan och skickade healing, pratade med en häst och lade mitt år i kort. Så mysigt att gå ut dit men nu har det varit riktigt kallt några dagar och jag har inte varit ut dit. Jag har haft huvudvärk i nästan en vecka, bättre vissa dagar. Jag har jobbat trots det men däckat när jag kommit hem.
Vi var till svärfar och hans fru på trettondagsafton, god mat och trevlig samvaro.
Sett en massa avsnitt av Games of Thrones som vi börjat att titta på. Idag har jag kastat ut granen och plockat undan det mesta av julen. Älskar julgranen, tycker den är så vacker. Ändå är det skönt när den är borta igen. 


I skydd av natten sov dom minsann tillsammans! Men det är en del fräs ändå...


Bästa köpet... en ring att trä över toppen på granen och sex slingor att dra ned, inget krångel :)Jag har ett gäng till bilder att visa er...dom kommer en annan dag. Nu måste jag avsluta den här dagen om jag ska orka gå upp imorgon när klockan ringer 04.15.   Suck....jag vill inte. Ekonomiskt oberoende, det vore något det. :)


1 kommentar:

Laila sa...

Visst är det härligt att röja och sortera och få lite ordning!
Hoppas huvudvärken lättar! Testa att klämma hårt på örsnibbarna och dra i dem ett par ggr i stöten!
Allt gott!/Laila